perjantai 22. tammikuuta 2010

Retropöllö

Tytölle valmistui tunika varmaankin ensi syksyksi. En viitsinyt ryömivälle tätä tehdä ja pakko oli saada idea toteutettua. Pöllön mallin matkin omasta vanhasta lakanastani.

Kaava on oma ja tummanruskea velour Kestovaippakaupasta. Aplikointi myös velouria.

Pojalle tein uuden yökkärin Eurokankaan palatrikoosta. Ihanan leveä kangas, kun tuli just housut ja tuo miehusta yhdestä leveydestä. Ja täydellisen sopivaa yksiväristä trikoota sattui olemaan jo valmiina. Tämä tilattu Kangastukusta. Ruskeat resorit Eurokankaalta. Mallasin kaikkia keltaisen ja oranssin sävyjä ja poika siinä sitten asetti ruskeita resorinpaloja leikattuihin paloihin ja sanoi että nämä laitetaan. Hölmistyneenä huomasin että nehän sopii mainiosti, koska kankaassa on ruskeaa läiskää ympäriinsä. En siihin vaan ollut kiinnittänyt huomiota. Onneksi on kotona oma terävä 2-vuotias asiantuntija.

Yökkärin malli on paranneltu tästä.

8 kommenttia:

 1. Huippusuloinen tunika, ja ihanat värit! Pöllökin on tosi söpö :) Hyvältä näyttää nuo yökkärit myös, ja resorit sopii tosiaan hienosti :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva pöllötunika!! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo tunika on aivan ihana! Aivan mahtavat värit! Ja tuo aplikaatio on mainio! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana pöllötunika! Meidän 1½-vuotias pöllöfani pyörtyisi onnesta. :D

  VastaaPoista
 5. Ihanan pirteä pöllötunika! Itseäkin houkuttaisi tuollaiset isot applikaatiot, pitäisi vaan muistaa joskus ostaa sitä silitettävää liimaharsoa...

  VastaaPoista