keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Joululahjoja lapsille


Oma poika huomasi Eurokankaan palalaareilla ihanan autotrikoon ja pakkohan se oli ostaa. Joululahjaksi sitten valmistui yökkärit uusimman Ottobren kaavoilla. Resorit ovat tummansiniset ja myös Eurokankaalta.
Veljentyttö joutuu nyt sitten kulkemaan haalareissa jatkuvasti kun tädillä hieman mopo karkasi käsistä. Ensin valmistui tuo musta haalari ja siihen sopiva pallotrikoopaita. Velour Kestovaippakaupasta ja trikoo Sampsukalta. Mustan haalarin kuva on hieman rytty kun on ensimmäinen taustanirroituskuvaharjoitelma. Tulipa ihana yhdyssana =)

Sitten keksin että haalari on liian sopiva ja siinä ei ole kasvunvaraa. No punaisesta velourista syntyi Metsolan joulumallia apinoivat haalarit. Mun piti aplikoida ties mitä kuviota, mutta toi väriyhdistelmä vaan kummitteli mielessä. 


8 kommenttia:

 1. Kivannäköistä olet taas ommellut. Haalareista tykkään erityisesti:) Harmi kun itsellä ei ole enää haalari-ikäisiä...

  VastaaPoista
 2. Kylläpä on tarkka poika kun noin kivan kankaan bongasi!

  Ihania myös nuo haalarit:)
  Mitä kuvankäsittelyohjelmaa muuten käytät?

  VastaaPoista
 3. Ilona: Mä käytän GIMPiä ja ihan vasta noviisi olen tässä puuhassa. Mun Photoshoppi kokemuksistani on jo sata vuotta ainakin...

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo haalarit ja edellisen postauksen farkut vau!

  VastaaPoista
 5. Ihania ompeluksia!! :) Varsinkin haalarit! Ihanat värit noissa mustissa haalareissa ja pallopaidassa. Pidin kovasti kyllä muistakin. Mä ompelin joskus ihan samanväriset haalarit (punaiset) ja vasta jälkeenpäin huomasin että Metsolalla on ihan samalla värityksellä.. Harvemmin kun sieltä mitään tulee tilailtua :)

  VastaaPoista
 6. Ihania tosiaan noi haalarit! :) Voisin ottaa sulta tukiopetusta noiden taskujen tekoon! ;)

  VastaaPoista
 7. Miinaa jatkaakseni... Paljonko noiden taskujen halkasija on?
  t. Outi

  VastaaPoista
 8. Kyllä noi taskut tuotti hieman ärsyynnystä aluksi ja en kyllä tiedä miten ne virallisesti pitäisi tehdä. Jokaisella on varmaan omat niksinsä =)
  Outi: Noiden taskujen halkaisijaa en tarkasti osaa sanoa kun haalarit on jo maailmalla, mutta noissa meidän pojan haalareissa on korkeus varmaankin jotain 20 cm ja leveys 10cm.

  VastaaPoista