torstai 17. joulukuuta 2009

Lähes täydellinen kirpparikäynti

Kävimme lasten kanssa mummolassa kylässä ja kuinka ollakkaan matkalla taas eksyimme kirpputorille. Ja mitä löytyikään. Voih sitä onnea kun poika näki JÄRKYTTÄVÄN ison paloauton. Siitä ei ole nyt kuvaa, kun jäi mummolaan odottamaan jouluvisiittiä, mutta voin kertoa että oli tosiaan varmaan 50cm pitkä ja vielä palotikkaatkin =)

Sitten äidin sai superonnelliseksi nämä ihanuudet:Me&I:n IHANA siilihaalari ja paita. Täydellinen kunto ja hinta 3€!!! Ihana kukkakangas pussilakana 1€. Ihanan tuntuista puuvillaa.Ja sitten kirja, joka meiltä puuttui. On pojan lempikirjoja ja isi on lukenut varmaan miljoona kertaa näitä. Laitetaan pukinkonttiin =)

Niin ja mikä teki tästä kirppiskäynnistä lähes täydellisen. No se Me&I oli vain kokoa 62/68 ja onneksi se on reilua mitoitusta niin vielä menee päälle. Kasvun varaa vaan ei ole =(


Ja yleisön pyynnöstä mummo nappasi kuvan paloautosta, kiitokset sinne =)


9 kommenttia:

 1. Uskomaton löytö tuo Me&I:n setti!!! Täältä Turusta ei tuollaisia saa kirppiksiltä alle 10€/kpl... Jollei sulla ole tiedossa seuraavaa käyttäjää kun jäävät pieneksi, niin minä voin tarjoutua ostajaehdokkaaksi:)

  VastaaPoista
 2. Ooh mikä ihana setti <3 Ja todellisella löytöhinnalla.

  VastaaPoista
 3. Mahtava löytö tuo Me&I setti :)

  VastaaPoista
 4. Onpas ollut uskomaton löytö ja mikä hinta :O

  VastaaPoista
 5. Wau, harvoin löytää.. Aivan ihania ompeluksia nuo edelliset. Tänne on aina ilmestynyt jotain kivaa :)

  VastaaPoista
 6. Olisin minäkin ostanut se setti, vaikka käyttäjä ei ole :-). Hienon näköinen. Laita ihmessä kuvan paloautosta, joko? Kiitos

  VastaaPoista
 7. Olipas hieno paloauto ja sen näkönen että varmasti kestää leikkimistä jonkin aikaa :)

  VastaaPoista