keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Aurinkoisia vaatteita

Kuinka ollakkaan kaappiin on eksynyt yllättävän paljon auringonkeltaista ja ruskeaa. Kaikki alkoi meidän leijonankeltaisista HH Wool-villahouhuista, joihin oli vain muutama sopivanvärinen vaate. Nyt sitten on useampikin.

Palloasu on Sampsukasta syksyllä tilattua joustofroteeta. Esipesun jälkeen hieman kierahti toi kankaan toinen reuna ja kuviot ei enään kohdistunutkaan kun aloin leikkaamaan, mutta ei toi menoa haittaa. Ainoastaan äidin silmää =)

Pupupaita on Muru-neulosta ja niiin ihanaa. Housuissa Myllymuksujen raidallinen bambujoustofrotee (kuvassa housut takaapäin).

9 kommenttia:

 1. Onpa taitavia töitä täällä taas. Tuo karhu-pehmo on mahtava! Ja Muru-neulos ihanaa.

  VastaaPoista
 2. Voi miten kivat asut! Tuota pallojoustista oon metsästänyt, mutta on loppu joka kaupasta. Edes vähän lohduttaa, kun sanoit tuon vian siinä...
  Tuo muru-neuloskin meni ohi multa, sehän myytiin muutamissa päivissä loppuun. Eli hyviä kangaslöytöjä!

  VastaaPoista
 3. Millä kaavalla olet tuon paidan tehnyt murusta?

  VastaaPoista
 4. Riikka: Joo se kangas oli toisesta reunasta ihan venähtynättä ja kuviot sulppua, mutta tämän tiesin jo ennen ostoa niin ei harmittanut yhtään. Piti vaan saada yhdestä leveydestä koko asu niin vähän se tuossa kohdistuksessa kärsi.

  Hantta: Paidan kaava on Ottobre 1/09 Muksis trikoopaita ja kavennettu versio. Alkuperäinen malli on kohtuttoman leveä ainakin meidän tytölle.

  VastaaPoista
 5. Juuri ihanan värisiä kaikki nuo tekemäsi vaatteet. Myytiinkö tuota pallojoustista silloin pakalta vai ostitko vaippapaloina? On muuten tuo pupu paita ihan erinäköinen keltaisilla resoreilla. Itse laitoin ruskeat resorit huppariin silloin. Mutta aivan ihania kaikki ja niin pirteitä!

  VastaaPoista
 6. Riikka: Mekko on Ottobre 4/08. Piti laittaa noi kaavat tuohon postaukseen , mutta en jaksanu enään lähteä tonkimaan kaavakasaa =)

  Hanna: Mä pyysin silloin erikseen jos saisin pakalta sitä joustista ja suostui myymään. Sitä varmaan myytiin paloina siksi kun se toinen reuna oli huonoa.

  VastaaPoista
 7. Ihania vaatteita!! :) Harmi, kun en itse saanut tuota pallojoustista ja pupukangasta.. Tosi kivalta näyttävät! :)

  VastaaPoista
 8. Oih, kun on ihania, jotenkin sitä on juuri nyt niin ihastunut kaikkeen kelta-ruskeaan. Tosin itse en ole saanut vielä mitään näistä väreistä aikaiseksi, mutta ehkä joskus joku päivä..

  VastaaPoista