sunnuntai 6. joulukuuta 2009

PilviasuIkasyriltä tilatut kankaat ovat saaneet hautua jo jonkin aikaa tallessa ja olen pohtinut mitä niistä valmistuisi. Ensimmäisenä ihanainen Pilvikangas muuttui tunikaksi. Kaava on oma väännös. Saa sitten keväällä nähdä sopiiko tytölle. Tuli tehtyä jo tulevaisuuteen.

Housujen malli on tuttu Ottobren Vilkas ja lisänä edessä prässit. Kankaana Eurokankaan paloista joustofroteeta. Aina välillä niistäkin löytyy tosi hyvän tuntuista laatua, kuten tämä punainen.

Tänään mies jaksoi hieman tutustua tuohon kuvankäsittelyyn ja yritti näyttää minulle miten saisi noita taustoja irti. Ompas aika vääntämistä ja kun se tekeminen aina jää yömyöhään niin saas nähdä =)

3 kommenttia:

 1. Ihana asu! Ja tuo tekemäsi karhu on tosi suloinen! Pitääpä ottaa lehden numero muistiin, toi on kyllä niin ihana :)

  VastaaPoista
 2. Moi,
  Mitäs uusia Nansoja löytyi? Laitatko kuvia? Tiedätkö muuten onko Triteksi miten suljettu joulun aikaan?

  Mun on pakko kokeilla tuota pehmoleluompelua, kun teit noin hienon karhun! Itse oon tehnyt viimeksi kymmenen vuotta sitten yhden pupun ja harmittaa kun myin sen. Sillon kun ei ollut vielä lapsia tiedossa =).

  VastaaPoista
 3. Riikka: ei niitä Nansoa hirveästi ollu, mutta muutama kiva löytyi. Ne on tuolla pesussa just mutta sellaista kivaa ruskeaa oransseilla pikkukukilla ja puna/valkokuvioista kukkajutskaa. Eipä paljon selvennä mutta kummassakin ihana napakka laatu. Aukioloajoista en huomannu mitään lappua ainakaan.

  Toi pehmon ompelu on hauskaa vaihtelua ja ihan suht nopeaa. Mullakin on monta vuotta edellisestä mutta nopeasti muistui mieleen. On se ihanaa kun saa nyt tehdä omille lapsille =)

  VastaaPoista