sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Kerhopaitoja

Meillä alkoi esikoisella kerhoura. Ensimmäinen kerta sujui loistokkaasti, vaikka äiti jännittikin kauheasti. Katsotaan miten jatko sujuu. Ihanaa oli huomata, kuinka iloinen ja tyytyväinen poika oli kerhon jälkeen. Onhan se äidin ja pikkusiskon kanssa oleminen hieman puuduttavaa riehakkaalla 3-vuotiaalla. Nyt pääsee sitten kahdesti viikossa hieman iroittelemaan.

Mutta kerhon alkaminen antoi tietysti hyvän syyn ommella uusia paitoja. Kesä menikin pelkillä lyhythihaisilla, joten kaapissa oli tilaa muutamalle pitkähihaiselle. Kaapissa lojuikin pari kangasta luvattoman kauan. Ensin odotin täydellistä mallia ihanille kankaille ja sitten ne alkoivat jo kyllästyttämään. Eli nyt täytyy ottaa tiukempi ote ja kivat kuosikankaat ommellaan nopeammin. Vielä kun ne silmää miellyttävät =) Pikkusiskolle ompelinkin sitten talvimekkosen ihanasta collegesta. Hyvä minä, sillä uusia on jo tilattu...


Iikku Kiikulta tilattu hauska apinatrikoo miellytti tytön mekossa niin paljon, että pojalle oli tilattava samaa kangasta toisen värisenä. Meillä tykätään välillä samistella.Ikasyriltä tilasin heti ensimmäisten joukossa viidakkokankaan ja pitkään mietin, että kummalle ompelen ja mitä. Piti tulla mekkoa ja ties mitä, mutta onhan tämä paitana aika kiva.Lasten Metsolan Traktoriakangas oli suursuosikki pitkään ja huppari siitä piti tulla, mutta... Aikaa kului luvattoman kauan ja lopulta pakko-ompelin sen paidaksi. Hieman tylsää, mutta ompahan hieman lämpimämpi paita kylmiksi aamuiksi.Tiritomilla huomasin aivan mahtisuloisen collegekankaan. Tästä tuli ihana, lämpimämpi mekkonen. Mallia katselin Lindexin mekoissa ja heti oli saatava vastaava meille.

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo mekko. Mulla kans meinaa vanhat kankaat jo kyllästyttää,mutta pitää yrittää tuhota ne ennen kuin hankkii taas uusia.

  VastaaPoista
 2. Pirteitä paitoja ja suloinen mekko!

  VastaaPoista
 3. Voi, tuo mekkokangas on aivan ihanaa! Nettikaupassa ei vaan näkynyt :(

  VastaaPoista
 4. iik aivan yltiöihanaa tuo collekangas tytön mekossa! Mulla on tapana ommella nuista kuviollisista kangaista aina oikeastaan vain peruspaitoja, helppoa :) Nyt ku en oo raskinut ostaa ihan tosi pitkään aikaan mitään kivoja kankaita niin joutuu toden teolla kehittelemään vaatteisiin jotain kivaa jujua!

  VastaaPoista
 5. Mä olen huomannut saman, että uudet kuosikankaat pitää ommella heti vaatteeksi, ennen kuin niihin kyllästyy blogimaailmassa miljoonaa eri versiota tuijotellessaan. Toi apinakangas kyllä vähän himottaisi tilata.. Kivoja vaatteita! :)

  VastaaPoista