torstai 16. syyskuuta 2010

MaailmalleIikku-Kiikun kankaista pääsin ompelemaan veljentytölle vaatteita. Näitä vaatteita varten piti kaavoja hieman tarkastella. Ei uskalla hienoja kankaita sutaista tosta vaan, hulivilityyliin. On nääs joskus sellainen paha tapa =). 

Muuten vaatteet ovat menossa muualle, mutta toinen norsupaita jää meille. Poika sovitti suht kiltisti purkkapalkalla vaatteet ja kun puin tuon siilimekon päälle alkoi häntä naurattaa. Totesi sitten että "Äiti, näytän ihan tytöltä". Eli nyt sitä sitten aletaan varmaan pikkuhiljaa oppimaan tyttöjen ja poikien eroja. Toivottavasti ei ala tulla värirajoitteita tai äiti saa slaakin.

7 kommenttia:

 1. Kivasti sopii mustat hihat norsupaitoihin! :)

  VastaaPoista
 2. Onpas ihania kankaita, tahtoo myös!!!

  Meidän poika (20kk) ei vielä hoksaa tyttöjen ja poikien eroa vaan kulkee monina päivinä iloisesti siskon kaapista ottamansa mekko päällä... Isi sitten kauhistelee kun kotiin tullessa poika juoskee vastaan pinkit mekonhelmat heiluen! :D

  VastaaPoista
 3. noi siilipitkikset on kyl suloiset.

  VastaaPoista
 4. Voi miten kivoja vaatteita! Ja ihanaa toi mustapohjainen siilikangas, eilen just kuolasin sitä ja nyt taidan laittaa tilaukseen ;)

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Huomasin Tyylikkäät termiitit -blogin kommenteista, että etsit turkooseja toppahousuja. Oletko huomannut H&M:n housut? Olisiko niissä teille sopivaa kokoa? Katselin liikkeessä noita turkooseja toppahousuja, ja vaikuttivat oikein toimivilta. Myös H&M:n nettikaupasta löytyy ko. housuja! :)

  Terveisin ohikulkija-Anna :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja vaatteita olet tehnyt! Ja nuo kankaat on ihania!!!

  VastaaPoista