maanantai 27. syyskuuta 2010

Lisää kirppistä

Viikonloppuna tuli koluttua vielä parilla kirppiksellä. Löytyi sitten se etsityin asia, eli pojalle kaupunkikengät. Tälläisistä muutaman kerran kengistä ei vaan halua maksaa maltaita, vaan meille kelpaa hyvin käytetytkin. Mutta niissäkin olen niin nirso, ettei hyvää meinaa enään tuossa koossa löytää. Mutta nyt kävi mieletön mäihä. Lisäksi on ollut etsinnässä jo pidempään huopikkaat molemmille ja tytölle löytyikin vihdoin omat töppöset. Aika suloiset. Ja kankaitakin eksyi mukaan, kuinka ollakkan.
Kavatin villavuoriset kaupunkikengät 5,-


Huopikkaat 4,-


Me&I Kitarapaita 4,-

Nanson uutta joustofroteeta 1,5m/3,50euroa


Retrotyynyliina 0,50 euroa. Meillä onkin jo tästä lakana eli hienosti sopii.

5 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä! Itsekin löysin pojalle eilen kirpparilta kengät, mutta jäävät vielä suurina jemmaan. Huutiksesta sitten tuleekin sopivampia. Minäkin suosin käytettyjä, kunhan vaan ovat uudenveroisia tai hyväkuntoisia :)

  VastaaPoista
 2. Vau mitkä kirppislöydöt. Mä olen pari kertaa huutiksesta löytänyt juhlakengät käytettynä ja edullisesti, niissä kun meillä käyttökerrat ovat yleensä about 2.

  VastaaPoista
 3. Hienoja löytöjä, erityisesti tuo joustofrotee. Itse sitä Triteksiltä kyselin aikoinaan ja ei enää ollut. Hieno kangas!!

  VastaaPoista
 4. Oi mitä löytöjä! varsinkin toi joustofrotee laittaa kateudesta vihreäksi...

  VastaaPoista
 5. Ompas kivoja löytöjä! Nuo kavatin kengät on tooosi kivat :)

  VastaaPoista