keskiviikko 11. elokuuta 2010

Tuottelias ompelupäivä

Kokonainen ompelupäivä, kiitos rakkaan miehen, joka viihdytti lapsia tunnollisesti. Kyllä oli ihanaa. Meillä toimii kohtuullisen hyvin se, että kumpikin saa sitä omaa aikaa harrastuksiin. On se niin mukavaa saada keskittyä suht keskeytyksettä ompeluihin. Saa kunnolla aikaiseksi, eikä aina tarvitse levitellä tarvikkeita ja taas siivota. Tässä siis päivän ompelut. (Pari vaippaakin tuli tehtyä. Niistä myöhemmin)


Iikku-Kiikulta tilattu ihana apinakangas taittui mekoksi. Muru-neuloksesta pusero tytölle syksyn viileimpiin keleihin.Legginssi kaavakokeilu. Hyvältä vaikuttaa malli. Hinku ja Vinku painettu Donnon väreillä.Tämäkin suloisuus Iikku-Kiikulta. Uskaliaasti laitoin tuollaiset lilat resorit ja aika kivat tuli.Muru-neuloksesta Rokkikissa pökät pojalle. Mustan paidan kanssa näytti onneksi tosi hauskalta, vaikka kesken ompelun mietinkin epäillen, että tuliko tehtyö liian railakkaat housut.Triteksin trikookasoista löytyi kangas, joka toi heti mieleen veljentytön. Hauskaa ommella välillä tummempaa. Tämä ei oikein sopisi meidän kalpeanaamoille.  Samaiselle tyttöselle Triteksin löydöistä legginskokeilu. Katsotaan onko kaava yhtään sinne päinkään. 

15 kommenttia:

 1. Kylläpäs olenkin kateellinen koko päivän ompeluajasta=) Kivoja ompeluksia. Minäkin tilasin pätkän tuota rokkikissaa ja olen miettinyt mitähän siitä voisi tehdä, ehkäpä hurautan housut.

  VastaaPoista
 2. oi, kuulostaa ihanalta kokonainen ompelupäivä! ja olet todellakin ahkeroinut :) hyvännäköisiä vaatteita ja tuo murun pupuneulos näyttää tosi suloiselta ♥

  VastaaPoista
 3. Oletpa tosiaan saanut aikaiseksi vaikka mitä :) Kivoja vaatteita.

  VastaaPoista
 4. Kivoja vaatteita taas! :D Minäkin pyysin ompelupäivää kesälomalle, vaan en saanut...No ehkä joku viikonlopun päivä.

  VastaaPoista
 5. Vitsit olet nopea. Meikäläiseltä ikinä tulisi päivässä noin montaa vaatetta. Hienoja vaatteita! Mun suosikit on pingviinipaita ja nuo punakuvioiset leggarit (ei yhdessä ;) )

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköistä tuo murun pupu neulos. Itse tykkään tosi paljon nuista murun kankaista ovat minusta laadukkaita ja mukavia ommella. Meilläkin annetaan aikaa molempien harrastuksille vuorotellen. Se on kyllä huippujuttu. Mulla alkaakin taas syyskuun alussa kansalaisopiston ompelukurssi joten sitten saa joka viikko ommella rauhassa :)

  VastaaPoista
 7. Jopas olet saanut paljon aikaiseksi :)
  Nättejä vaatteita taas!
  Noi muru-neulokset on kyl niin ihania, että pitää ehkä raskia tilata :D.

  VastaaPoista
 8. Se on kyllä ihan eri tunne tehdä koko päivä hommia. Ite huomannut ettei tule mokailtua juuri lainkaan eikä yhden asian miettimiseen mene niin kauan kuin "hetki siellä, toinen täällä"-tavalla.
  Meillä on ihan suullinen sopimus siitä että ainakin kerran kuussa saan tehdä sitä mitä haluan, eli ommella :)

  Mä tykkään noista Rokkikissa-pökistä :) Tosiaan jonkun yksivärisen yläosan kanssa, muuten vois mennä pikkuisen levottomaksi.

  VastaaPoista
 9. Olet kyllä ollut tosi tuottelias! Ihania vaatteita. :) Pitäiskin tutustua paremmin noihin muru-neuloksiin.

  VastaaPoista
 10. Olet ollut ahkera! Nyt kun meillä on aloitettu arki niin kokonainen ompelupäivä kuullostaa aivan ihanalta! Kivoja vaatteita!

  VastaaPoista
 11. Voi miten paljon olet saanut aikaan! Ihanaa, kokonainen ompelupäivä!
  Tuo kuulostaisi kyllä kieltämättä hyvälle :)

  VastaaPoista
 12. Löysin tänne ihan vahingossa:) En tiennytkään sun olevan tuollainen vaatetehtailija! Terkut koko perheelle.

  Tanja V

  VastaaPoista
 13. Vai mitä kaikkea olet saanut aikaan päivässä! Ihania! Eniten mieltä lämmitti nuo housut joissa on hinku ja vinku ♥

  VastaaPoista
 14. Olipas sinulla tuottelias ompelupäivä! Aivan ihanaa tuo apinakangas...menenkin heti katsomaan saisinko itsekkin tilattua :)

  VastaaPoista