sunnuntai 22. elokuuta 2010

Väliompeluksia

Pienoisia väliompeluita on tullut värkättyä samalla, kun ompeluksessa on isompi kasa kestovaippoja. Pitää välillä saada muutakin ommella, ettei ihan kyllästy.

Kangaslaatikosta osui käsiin joltain käsityömessuilta ostettu puuvillakangas. Ja onhan tuo nyt ihan vaan syksykangas, eli pienoinen mekko siitä näihin loppukesän tunnelmiin. Helmassa ja taskussa hauska ruudullinen vinonauha Iinulta. Huhuu-joustofroteesta syntyi taas pienelle pojalle lahjaksi paita. Toteutettu uusimman Ottobren kaavalla. Hyvältä vaikuttaa. Omille täytyy kokeilla seuraavaksi. Supernopeina ompeluina on joka väliin syntynyt kasa pipoja. Tässä niistä kaksi ja lopuksi poseerauskuva, jotta mallista saisi hieman käsitystä. On muuten kauheaa saada kaksi muksua samaan kuvaan. Puolet kuvista on jonkinlaisia kuristus/painimis-otoksia =)

7 kommenttia:

 1. Onpas suloista siilikangasta :) Minä juurikin tänään mietiskelin tuota ikean puukangasta verhoiksi lapsen leikkihuoneeseen :D

  VastaaPoista
 2. Mulla oli tilkkutäkkiä ommellessa ihan sama juttu, että välillä oli pakko saada ommella jotain nopeaa muuta (lapsille paita, shortsit) ettei vallan puutunut samaan ikuisesti jatkuvaan projektiin.

  Tuo siilikangas on kyllä juuri syksyn näköistä! Alimmasta kuvasta bongasin ihanat verhot, tosi kivaa tuo kangas niissä. Mä haikailen jatkuvasti verhojen perään, ne olisi niin kiva ja helppo sisustuselementti, mutta meille on tänne vaikea saada niitä pimennysverhojen vuoksi (jotka taasen on ihan must kesä kuumimmilla helteillä).

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana tuo siilimekko :)

  VastaaPoista
 4. Suloinen tuo siilimekko ja pirteitä pipoja!

  VastaaPoista
 5. Ihania töitä! Ihania kankaita ja kivoja malleja! Käytitkö kaavoja pipoissa?

  VastaaPoista
 6. Keppiheppa: Pipon kaavan olen piirtänyt päänympäryksen mukaan. Eli sellainen soikio,joka ommellaan ensin ympäriinsä. Sitten ommellaan "muotolaskokset" niihin päihin. Kuulostipa omituiselta. Mutta tosi yksinkertainen malli. Ja kuitenkin niin toimiva.

  VastaaPoista