perjantai 29. tammikuuta 2010

Pakkasajeluita

Pakkasten paukuessa ollaan koluttu kirppiksiä. Ulkoilu on ollut sen verran haastavaa pienimmän kanssa, että ollaan suosiolla keksitty muuta tekemistä. Tässä otos meidän ostoksista. Kuvista puuttuu kasa pikkuautoja ja pari perus paitaa.


Niin mageet farkut pojalle. Koko on kyllä 104, eli saavat hautua kaapissa aika kauan. Mutta malli on just äidin mieleinen. Katsotaan mitä poika sanoo sitten joskus. 1€.


Minulla oli pienenä näitä Kirjakerhon kirjoja monta kappaletta ja hassuina ne äidin kanssa laitettiin joskus aikoja sitten kirpparille. No nyt löysin ensimmäistä kertaa näitä ja mieletön nostalgia tuulahdus valtasi mielen. Kumma kuinka voi muistaa noi kaikki kuvat ja tarinat.  Yhteensä 4€.Triteksin tuliaisina läjä yleishyödyllisiä kankaita ja pari kuviotrikoota. Ihana paikka.


Me&I paita kokoa 86/92. Hieman jo väri haalistunut, mutta yhä niin ihana. 1,50€


Ihan meidän väriset potkarit. Vendi merkkiset. Tiedä onko mitään oikeaa retroa, mutta kivat kuitenkin. Kertokaa jos joku tietää. 3€.Tarpeeseen hain alulakanoita. Kuvan vaaleankeltainen oli ihan uuden tuntuinen 1€ ja Muumi tyynyliinat ovat niin pojan mieleen. 2€. 

3 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä! Minullakin oli tuo kultainen hanhi -kirja :) Ihania kankaitakin olit ostanut. Jään jännityksellä odottelemaan mitä niistä syntyykään !

  VastaaPoista
 2. Vendin puku on uustuotantoa, tosi pikkainen erä minkä tekivät. Vuosi oli ehkä 2005.
  Mulla on sama puku sinisenä, kirpparilta löytänyt myös.

  VastaaPoista
 3. No sinähän sen tietenkin tiesit =) Kiitos.

  VastaaPoista