torstai 14. tammikuuta 2010

Muu vaara -merkki ja monta muuta
Meidän pojan loppumattoman kiinnostuksen kohde tuntuu olevan liikennemerkit. Tärkein merkki on Muu vaara. Myös Stop-merkki on hyvin tärkeä. Ihmeellisen monta merkkiä voi 2-vuotias muistaa. No ihan hyvä juttu, sillä voin sitten kysyä pojalta, ettei aina tarvitse miehelle soittaa, että saako tähän pysäköidä =)

Ja täytyihän tätä hyödyllistä innostusta tukea ja mies värkkäili kasan merkkejä pojalle. Ison työn näki noiden kanssa. Minulla ei ikinä riitä kärsivällisyys moiseen näpräilyyn. Ja työnjälki on sangen tarkkaa. Minun huolekseni jäi valmistaa säilytyspussi merkeille ja samalla sain kehoituksen tehdä myös samanlainen pussi pikkuautoille. Näihin tuli tiukat ohjeet. Ja kyllä ne kelpasi onneksi.

7 kommenttia:

 1. Onpas todella hienot liikennemerkit, oikein mahtavaa käsityötä, tuollaisia ei ihan kaikki osaakkaan tehdä.
  Ja on säilytyspussukatkin hienot :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja liikennemerkkejä! Meillä myös mies tykkää tehdä puutöitä, joten tässäpä hyvä idea, kun poika tuosta vähän kasvaa.. :)

  VastaaPoista
 3. Onko liikennemerkit maalattu? todella hienot ovat!

  VastaaPoista
 4. Tosi upeita merkkejä!! Uskon että on ollut kova homma. Varmasti kestävämpiäkin kuin mitä ne muoviset joita lelukaupoissa myyvät. Kivat säilytyspussit myös :)

  VastaaPoista
 5. Liikennemerkit ei ole maalattu vaan ihan printattu paperille ja päällystetty kontaktimuovilla. Sitten liimattu vedenkestävällä liimalla.

  VastaaPoista
 6. Tosi hienot liikennemerkit! Ja säilytyspussikin on hieno.

  VastaaPoista