sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Yksi varis vain, istui aidalla...

Ihastuttava vihreä velour suorastaan huusi päästä meidän porkkanapään vaatekaappiin. Ensin oli tarkoitus yhdistää vihreään turvallista oranssia tai ruskeaa, mutta kun jouduimme ostamaan pienoisen "vesivahingon" vuoksi reissusta mustat velourhousut, niin se sitten ratkaisi asian. Meidän lapsien kaapista ei juuri mustaa löydy. Se taasen johtuu noista kalpeanaamoista, jotka näyttävät sangen aneemisilta kyseisessä värissä. Mutta tuo vihreä on kyllä tosi reipas väri ja pelastaa paljon. Mulla on ilmeisesti menossa joku ihmeellinen "yhdistä omituisia värejä-kausi". Saas nähdä mihin tässä vielä päädytään.

Paidan ja housujen kaavat ovat omia, matkan varrella muokattuja. Housuissa on aika reilusti pituutta, että eivät heti jää pieneksi. Ja sitten tämä variksen roikale. Se on pyörinyt jo pitkään mielessä ja kaikenlaisia versioita on liikkunut mielessä. Törmäsin sitten jollain sivulla varis pehmoleluun, joka jäi mieleen. Ja niin se sitten lensi pyllylleen tuohon.

Vihreä velour ja resori ovat Lasten Metsolasta. Musta velour Kestovaippakaupasta.

5 kommenttia:

 1. Aivan huippuhieno setti! Värit on tosi ihanat ja variskin tosi onnistunut ja sopii noihin väreihin aivan loistavasti :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä tosi kiva setti ja hauska idea tuo varis :)

  VastaaPoista
 3. Ihana setti! Varis on tosi hauska :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan vihreä puku. Varis on mahtava idea.

  VastaaPoista