sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Eläimellistä menoa

Ensiksi haluan kiittää kaikkia lukijoita ja kommenttien jättäjiä. On niin mukavaa jakaa tätä ompelun iloa muiden kanssa. Ihmiset aina kysyvät minulta, kuinka jaksan ja viitsin ommella. Muut ompelijat varmaan tietävät, kuinka mukavaa tämä touhu on. Eikä tosiaankaan mitään pakkopullaa =) Minulle se on omaa aikaa ja kovin mieleistä puuhaa. Tämän blogin kautta olen saanut innostusta jatkaa ompelua.


Sitten itse asiaan. Vihdoin löytyi aikaa kivoille ompeluille kaikkien tylsempien korjausompeluiden jälkeen. Osuin Eurokankaalle juuri kun kuormaa purettiin ja silmiin osui tämä tumman siniliila joustofrotee. Se oli ihanan laatuista ja meidän lapsille ehkäpä liian tumma väri. No soitto kälylle ja sain tehdä veljentytölle asun. Kuvatoive oli tuollainen herttainen pingviini. Kaava on Ottobren Hilda/Tilda-tunika.

Samasta joustofroteesta vielä housut kestoprässeillä. Malli on Ottobren Vilkas-housut muokattuna.

Sitten syntyi omalle pojalle ihanaisesta Muru-neuloksesta "Murmeli"-pusakka. Kun kankaat saapuivat kotiin, niin pojalle tuli iso harmistus. Julma äiti ilmoitti että kaunis punainen kissakangas on siskon ja Otso-kangas on hänen. Poika totesi, että minä otan kissat ja sisko saa nuo murmelit. Onneksi tästä on jo paljon aikaa ja murmeliharmistus on unohtunut.

Resori on Eurokankaalta ja tosi paksua. Tarkoitettu ulkovaatteisiin. Mutta minä nyt kokeilen, kun on niin oikean väristä ja tekstuuri sopii mainiosti. Katsotaan miten käy käyttössä. Malli on Ottobre 1/2006. Kovasti olen himoinnut Moonkidsin uusia vaatemalleja. Tässä oma versio noista taskuista. Tykkään kovasti ja housukaavakin alkaa olla aika hyvä meidän kapealle poikaselle. Hän kutsui housuja "Aurinko-housuiksi" =) Housujen velour on Lasten Metsolasta. Ihanan raikas väri.


8 kommenttia:

 1. Ihania ompeluksia taasen :).
  Pingviini on söpö ja tuo muru-neulos ihana!

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita! Pingviini on tosi ihku! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana pingviini! Ja tosi kivat noi keltaiset housut, valkoiset taskunkanttaukset sopii tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana pingviini! Minä niin odotan, että saisin tuota murun otsoa kunhan sitä taas tulee myyntiin! Ihana tuo murmeli-pusakka!

  Hih, minä ostin juuri tuota samaa keltaista froteeta viime viikolla metsolasta ja kummasti mielessä siinsi moonkids kopiot :D Kesäksi aivan ihanan raikaat housut!

  VastaaPoista
 5. Ihania ompeluksia taas vaikka kuinka! Tosi söpönen pingviini ja kivalta näyttää tuo "murmelitakki" :) Minäkin odotan että saisi taas noita neuloksia tilattua.. On niin ihanan laatuisia. Hyvin olet saanut myös nuo taskut onnistumaan (siis housuissa). On kyllä hyvän värinen tuo velour, mistäköhän saisi trikoota saman värisenä?

  VastaaPoista
 6. Ansku: Kangastukusta olen tilannu just hyvää keltaista trikoota.

  VastaaPoista
 7. Hellyttävä pingviini ja niin raikkaan keväiset keltaiset housut ihanine taskuineen =)

  VastaaPoista
 8. Ihana pingviini ja muutkin vaatteet ovat oikein hienoja! :) Blogistani löytyy haaste sinulle!!

  VastaaPoista