keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Tyttöjen juttuja


Kirpputorilla vastaan tuli aivan omituinen kangas. Omituinen siis meidän tyyliin. En ole koskaan välittänyt näistä omituisista lapsihahmoista, mutta jokin puhutteli tässä. Värit ovat ihanat. Hintaakin lakanalla oli 50 senttiä, joten miksipä en kokeilisi. Ei tullut mekolle paljoakaan hintaa. Kaava Suuri Käsityölehti.
Näihin asuihin kaikki lähti Eurokankaan palalaarin vaaleanpunaisesta joustofroteesta. Ihanan laatuinen paksu kangas ja niin ei todellakaan meidän värejä. Hiplasin tuota palaa parina kertana ja lopulta sen ostin. Tästä tietysti seurasi pakko hankkia myös muita yhteen sopivia kankaita. Että tälläisiä tekosyitä tällä kertaa.

Joustofroteesta halusin tytölle omat Moonkids-tasku pökät. On vaan jotenkin niin ihana malli. Raitapaita on myös Eurokankaan paloja. Osuu yhteen värit just eikä melkeen. Joustofroteinen Tähti rintaan piristykseksi. Kaavat omia muokkauksia.
Vielä toinen paita näihin housuihin. Laatikossa on lojunut jo pitkään Iinulta ostettu pallotrikoo. Ylemmässä kuvassa ehkä väri oikeampi. On tuollainen harmahtava  toi pohjaväri. Resorilaatikosta löytyi ihan pilkkujen väristä resoria. Kaikkea on tullu hankittua. Tähän paitaan tuli  rintaan sydän sykkimään.
12 kommenttia:

 1. Aivan ihana tyttömekko! Ja somia ovat toki muutkin vaatteet.

  VastaaPoista
 2. Minun mukaan olii lähtenyt heti toi lakana.
  Ihanat kuvat ja nätin mekon olet tehnyt!!!
  Muutkin vaatteet upeita :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniita vaatteita. Mekko on suloinen ja tuo housut-raitapaitasetti on ihan superhieno!

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo paidat! Passais täydellisesti meidän garderoobiin. :) Kun äiti vaan malttais tehdä tuollaisia perusjuttuja. :)

  VastaaPoista
 5. Minä tykkään noista kaikista! Tuo raitakangas varsinkin on herkku!

  VastaaPoista
 6. Oi kun ihania vaatteita ihan kaikki noista!Sopis meillekin!

  VastaaPoista
 7. Mistä lehden numerosta on mekon kaava? Aivan ihana mekko, monesti se yksinketainen on kaunista. :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania ompeluita!!! Tykkään kaikista :)

  Miun pitäs kanssa noita puuvillakankaita alkaa käyttää, vaikka sit liivareihin. Tuo 5v vielä niitä mielellään pitääkin :)

  VastaaPoista
 9. Ihania nuo kaikki! Raitapaitasetistä tykkäsin erityisesti :)

  VastaaPoista