keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Viimeiset vaipat


Meillä suorastaan räjähti osa yövaipoista. No 4,5 vuotta on kestoiltu täysillä tässä taloudessa ja 2 lasta vaipatettu, joten ei se ole ihmekkään, jos jotkut kierrätyskangasvaipat päättävät elonsa. Kankaat olivat ihan mäsänä ja kumpparit lötköinä. Olin jo ajatellut, että uusia vaippoja ei enään tehdä ja pian opitaan kuivaksi. Mutta minkäs teet. Lapset ovat erilaisia ja siinä missä poika oppi täyskuivaksi tässä iässä, niin tyttöstä ei hirveesti asia kiinnosta. Potalla kyllä käydään hienosti ja yleensä sinne asiat tehdään, mutta minkäänlaista ennakkoilmoitusta ei kyllä tule.

Eli ei auttanut muuta, kuin kaivaa kätköistä vaippakaavoja ja tonkia omaa palalaatikkoa. Onneksi sieltä löytyi sopivat palat ja nyt taas pärjätään =)
5 kommenttia:

 1. Hienot retrovaipat! Muistan kun itse ajattelin ihan samoin...vaippoja ei enää...mutta sitten kuopukselle vielä vimpat tein. Tosin nekin on jo nyt mennyttä eli myyty eteenpäin

  VastaaPoista
 2. Niin ne muksut ovat erilaisia, hienoja vaippasia! Aivan ihania housuja edellisessä postauksessa! :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja vaippoja. Kyllä noilla kelpaa loppuajan kestoilla.

  VastaaPoista
 4. On niin suloisia vaippasia, että tekee mieli taas itsekin ryhtyä vaippaompeluksiin! Kuopus on nyt 2,5 ja olen jo ajat sitten kuvitellut, ettei hän enää montaa viikkoa vaipoissa kulje, mutta tyttö on vielä kokonaan vaipoissa.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.