keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Limeä piristämään muutoksen tuulia

Niin se aika kulkee. Haikeana jätän kotiäitiyden ja suuntaan työelämään. Ihanaa (ja haastavaa) on ollut aika kotona. Se, että on saanut olla kotona omien lasten kanssa on jotain aivan kullan arvoista. Katsotaan miten blogin käy, kun uusi arki alkaa. Toivottavasti jää aikaa ompeluille. Tämä blogi ja ompelu ovat olleet tärkeä osa tässä kotiäitiyden aikana. Jotain omaa, joka kuitenkin on liittynyt lapsiin. Te lukijat ja kaikki kommentoijat olette piristäneet minua suunnattomasti ihanilla kommenteillanne. Kiitos Teille kaikille.

Viime aikoina ompelukone onkin sitten surrannut täydennystä vaatekaappeihin. Mistäs sitä tietää miten sitä ehtii pyykkiä pestä =)

Tämä limepläjäys sai alkunsa yhdestä onnettomasta resorinpalasta, jonka olin tilannut luullen sitä ihan eri väriseksi. Tuollainen kirkas lime ei ole mikään suosikki, mutta kun aloin tutkimaan viimeaikaisia kangastilauksiani, niin huomasin kaikissa kankaissa tuo värin. Päätin sitten pistää oikein kunnolla tuulemaan ja tilasin Tikbumsan synttärialekoodilla velouria housuihin. Tälläinen setti näistä sitten tuli =)


5 kommenttia:

 1. Kiva setti tuli! Ja onnea uuteen;) >Toivottavasti jää aikaa blogiin...

  VastaaPoista
 2. Hieno setti! Tsemppiä uusiin haasteisiin :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä töihinpaluuseen! Kivoja vaatteita:)

  VastaaPoista
 4. Onnea ja voimia uuden aloittamiseen! Kiva vaatepläjäys!:)

  VastaaPoista
 5. Että on ihania värejä - ja sen kaikkien tietämän blogistin idea jalostui upeiksi väreiksi!

  Työelämään siirtyminen on alkanut kolkutella täälläkin ajatuksia...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.