maanantai 3. tammikuuta 2011

Tyttöjuttuja


Joskus sattuu niin hauskasti, että tulee ommeltua jotain tosi mieleistä ihan sattumalta. Näin kävi kun muokkasin hieman Hannah-tunikan kaavaa ja varmuuden vuoksi leikkasin halvan Triteksin palatrikoon. Ettei vaan tuhoudu mikään kalliimpi kangas, jos tulee susi. Hameelle tuli hintaa varmaan max 1,- ja tää onkin tosi suloinen ainakin omasta mielestä. Piti ottaa pari sovituskuvaa niin saa hieman paremman kuvan mekkosesta.

Lisäksi aloitin tuhoamaan Ikasyrilta veljentytölle tilattua kangasläjää ja ensimmäiseksi valmistui paidat. Jottei tulisi liian kukertavaa päädyimme tietysti yksivärisiin raglanhihoihin. Niihin kankaat löytyi Hanhelilta aiemmin tilatuista neuloksista. Onkohan kellään vinkkiä hyvästä vetoketjuhupparin kaavasta. Seuraavaksi pitäisi hieman veloureja tuhota ja pitäisi saada toimiva kaava. Aina ne tuppaa nääs olemaan niin leveitä ja lyhyitä ja se muokkaaminen on niin tylsää.

15 kommenttia:

 1. Tuo punahilkka on upea! Turkoosit hihat sopii loistavasti.

  VastaaPoista
 2. Tuo punahilkka on kyllä... ah niin ihanaa :D Ja sopii hyvin noihin turkooseihin hihoihin.

  Mulle kolahti juuri tänään postiluukusta tuo Hannah. Ostin koska en jaksanut piirtämään vastaava itse. Ilmeisen hyvä kaava taitaa olla?

  VastaaPoista
 3. Siis piirtää tai alkaa piirtämään... Aivot on edelleen lomalla ;)

  VastaaPoista
 4. AENO: Kiva kaava se on mutta hihat on tosi pitkät ja sellainen paitamallinen. Minä olen pidentänyt siis helmaa ja lyhentänyt hihaa puuvillaversioihin ja tähän trikoomekkoon vielä kavensin. Aika lailla muokattu siis =)

  VastaaPoista
 5. Oi miten kaunis se punahilkka, upea myös turkoosin kanssa (minä ajattelin että jospa tilais ja kokelis keltaisen kanssa).
  Hannah kaava on hyvä, helppo ja istuva malli.Tosian pitäis itsekin hieman helmaa pidentää.

  VastaaPoista
 6. Kivoja ompeluksia! Hannah-kaavan tilausta olen itsekin miettinyt, kun pian pääsen ompelemaan tytöllekin.. :)

  VastaaPoista
 7. Todella kiva tunika-mekkonen! Ja voi että odotan itsekin tuota keiju- ja punahilkka-kangasta saapuvaksi, että pääsen ompelemaan niistä jotakin.

  VastaaPoista
 8. Tuo viimeisen kuvan kangas on nii-in ihana. Ei vain taikauskoisena uskalla hankkia, kun ei sitä tiedä tuleeko tyttöä koskaan ;)

  VastaaPoista
 9. Kivoja!
  Tääl kangasosto-lakko, joten täytyy vain tyytyväisenä ihailla :)

  VastaaPoista
 10. Ihania!! Ite olen kanssa paljon käyttänyt Hannahia eri tavoin muokattuna ja tänään on lähtenyt ikasyristä matkaan punahilkkaa... Minä taas ajattelin punaista siihen yhdistää, mutta tosi kivalta näyttää turkoosinkin kanssa:)

  VastaaPoista
 11. Oi aivan huippu söpöjä ompeluksia! Tuo punahilkka on kyllä niin ihanaa, että pakko sitä on itsekin tilata ennenkuin se loppuu...

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana tuo raidallinen tunika! ♥ Ja muutkin on ihania mutta tuo raidallinen kolahti!

  VastaaPoista
 13. Ihania vaatteita teet, selailin muitakin mutten jokaiseen viitsinyt kommentoida :)
  Käy ihmeessä kurkkaamassa mun blogiin josko eksyisit lukijaksi!

  VastaaPoista