perjantai 7. tammikuuta 2011

Pikainen kirpparikäynti

Kirpparilla ei olla vähään aikaan poikettu, mutta nyt tehtiin pikainen käynti ja johan osui kohdalleen.

Moonkidsin pisarapaitaa olen ihaillut monesti ja nyt se osui kohdalle. Näissä vanhemmissa mallistoissa nämä koot ovat kyllä ihan henkimaailman asioita, sillä meidän poika on metrin pitkä ja tämä paita on kokoa 122 ja hyvältä näyttää =)

Myös mustat siistit kengät ovat olleet hakusessa ja vihdoin löytyi siistit Kavatit.

Lisäksi ostin iltalukemista suoraan 70-luvulta hintaan 0,40/kpl

Tuli muuten kerrankin vastaan kirpparipöytä mistä löytyi merkkivaatteita. Oli Timberland, Kenzo, Wheat, Benetton....ja lista voisi jatkua loputtomiin. No tietysti pöytä oli ihan loppusuoralla, hinnatkin oli aika korkeita ja kaksi lasta kiljui jo kassalle maksamaan "uusia" duplojaan. No tippa linssissä poistuin vain tuo Moonkids käsissäni ja mietin ensi viikon lomareissua Kööpenhaminaan. Jos antais sitten siellä mopon karata =)

8 kommenttia:

 1. ohoooooo miten hyvää löytöpäivä!

  VastaaPoista
 2. Voi mitä herkkuja nuo käsityölehdet!!!Sattuisipa joskus omallekin kohdalle...:/

  VastaaPoista
 3. Heh, kävin eilen itse samalla kirpparilla ja kolusin saman pöydän mistä löysit tuon ruskean paidan. Siellä oli myös nätti tunika tytölle (en muista merkkiä, olikohan Wheat??) ja sitten Zaran tunika 5 eur. Olin niin pihillä tuulella, että en ostanut. Oliko nuo kengät eri pöydässä ja niissä oli pieni naarmu tuossa "kielessä"? Jos kyllä niin meinasin napata ne meidän pojan käyttöön. En kuitenkaan ottanut, koska meillä ei juurikaan tarvita noin siistejä kenkiä. Mutta joo, oli kyllä kirpparilla vaihteeksi merkkivaatteita vaikka kuinka ja paljon :-))
  -Jonsku

  VastaaPoista
 4. Olipas kivoja löytöjä! Mulla on anopilta saatuna noita seitkytluvun käsityölehtiä kans, ne on aika aarteita :)

  VastaaPoista
 5. Jonsku- kengät oli eri pöydässä. Ja ovat kyllä tosi siistit. Minäkään en raaski ostaa tuollaisia parempia kenkiä uusina, kun käyttö jää niin vähälle. Siksi aina kyttään näitä kirppareilta. Poikien siistejä kenkiä on vaan vaikea löytää.

  VastaaPoista
 6. Hyviä löytöjä! Se on aina mukaavaa löytää jotain tarpeeseen (ja toki muutenkin).

  VastaaPoista
 7. Kivoja kirppislöytöjä! Se on kyllä tosi mukavaa kun tekee mieleisiä löytöjä :)

  VastaaPoista