tiistai 11. tammikuuta 2011

Sweet dreams...please!


Kerrankin meillä oli akuutti pula jostain vaatteesta eli tyttö kasvoi yökkäreistään ulos ja olen varmaan tyttöhuumassa laittanut kirppikselle pojan yökkäreitä. Niitä ei löytynyt säilöstä kuin yksi. No onneksi tein hetki sitten ensimmäisen tilauksen Huvikankaaseen ja sain hyvin edullisesti pikkuviallista trikoota. Näissä oli lähinnä jotain värivirheitä yms. Isoimmat viat pystyi hyvin kiertämään. Tosi suloiset kankaat. Minun valokuvaustaidot vaan eivät oikein anna oikeutta varsinkaan tuolle herkän vaaleanpunaiselle Panda-kankaalle.

Mallina käytin näissä tuttua ja hyväksi pojalla havaitsemaani Ottobren Night Owelia. Tein jo seuraavaa kokoa, ettei ihan heti jää pieneksi ja alkuunsa ei haittaa jos yökkis on hieman reilu. Josko näillä meidän esiuhmainen kiukkupussi nukkuisi levollisia öitä sen sijaan että rähjää äidin rauhoitteluyrityksille. Viime aikoina pinnasängystä on nääsen asustellut joku öykkäri, joka karjuu "EI MITÄÄN!" kaikille ehdotuksille =)9 kommenttia:

 1. Tosi suloiset kankaat. Kivasti piristää pinkit resorit kukkayöppäriä :)

  VastaaPoista
 2. On nätit kankaat, varsinkin toi alempi!!!

  VastaaPoista
 3. Onpa kivat trikoot! Saako noita vielä? Etenkin panda kiinnostaa...

  VastaaPoista
 4. Suloisia kankaita ja yöppäreitä!

  VastaaPoista
 5. No se viimeinen yökkäri on aivan ihana!!!

  VastaaPoista
 6. Superihana tuo vihreä-pinkki yöpuku!

  VastaaPoista
 7. Ai sä sait tuota ihanaa alakuvan trikoota!!! Kade!! Muka varasin pikapikaa sitä itsellenikin, kun ensiksi olin kyylännyt joka päivä nettikaupassa katsomassa, milloin se sinne ilmestyy.. no, ohi se kuitenkin oli karannut ja loppui ennen kuin ehdin varaamaan.

  VastaaPoista
 8. Olipas kivat yökkärit! Itse löysin tuota panda-kangasta kesällä Virosta, josta sitä palalaarista ostin pitkän pätkän. Vieläkin se tosin odottelee inspiraatiota kankaana hyllyssä... :)

  VastaaPoista