maanantai 29. maaliskuuta 2010

Kirppis

Kirppiksessä piipahdin muksujen kanssa, kun poika niin sitä halusi. Okei, ja äiti tietysti myös =) Aika ihanaa, kun tuon pojan kanssakin pystyy jo jotenkin kirppiksellä käymään ilman huutoa ja riehumista. Ymmärtää jo ettei jokaista autoa voida ostaa. Aika suloinen tuo on omien pikkukärryjen kanssa tutkimassa kirpparipöytiä.Hauska pussilakana ja tyynyliina 4,-Miljoonasydäntä olen kaipaillut. Iso pussilakana 1,50

Ja iloisena yllätyksenä löytyi meidän aiemmin ostettuun muumityynyliinaan oikea pussilakana 1,50Finnwearin ihanat prässihousut. Koko 90 ja vastaa n. 80-86. Hinta 1,-Kivat villahaalari loistokunnossa 6,-Kovaan käyttöön pääsivät heti hammashirviölle nämä suloisuudet. 2,-Molempia lapsia tuntui tämä kiinnostavan. 1,-

Ja lisäksi löytyi ihan uudet plaston taaperokärryt 8,-. Näitä ei oltu työnnetty varmaan metriäkään. Piti vaan heti viedä varastoon kun tuli riita lasten kesken. Kokeillaan hetken päästä uudelleen.


9 kommenttia:

 1. Kivoja kirppislöytöjä! Tuo ylin kangas on ihana :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kirppislöytöjä olet tehnyt.

  Meilläkin muuten täytettiin viikonloppuna 10 kk :D

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä, mäkin just kiersin täällä Turussa pari paikkaa ja ihan mielettömiä hintoja täällä pyydetään kaikesta, melkein uuden hinta pitäisi maksaa kirpparitavarasta, uskomatonta. Mäkin haluun tuommoselle kirppikselle missä oikeesti on kirpparihinnat.

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo kumielukat. Muutenkin kivoja löytöjä. Ihanat punaiset tukat sun pikkusilla=)

  VastaaPoista
 5. Vautsi mitä löytöjä sinulla! Todella kannattava kirppiskäynti.

  Aivan ihana tuo sinun vanha mekko joka on tytöllä päällä ♥ Niin ja onnea 10kk meillä täytetään saman verran ensiviikolla ;)

  VastaaPoista
 6. Voi mitä löytöjä! Ihastuin tuohon ylimmän kuvan pussilakanaan heti! Kunpa meilläkin pojalla alkaisi löytyä kärsivällisyyttä kirpparikierroksille...

  VastaaPoista
 7. Kivoja löytöjä tosiaankin :) Luin otsikon ensin KIPPIS! ja mietin postin ajan että milles kippistelet. :D Lukihäiriötä pukkaa..

  VastaaPoista
 8. Uusi lukija täällä, hei!

  Kiva blogi sulla. Mulla on muuten ylimääräisenä juurikin ylimmän kuvan mukainen junior-kokoinen pussilakana ja tyynyliina. Ajattelin ystävällisyyttäni kysyä, että haluaisitko toisen? Itse en niin tuosta kuosista välitä :)

  VastaaPoista