lauantai 27. maaliskuuta 2010

Sekalaista sakkia

Kaikenlaista pientä on tullut ommeltua. Myös salaisia lahjoja, joista sitten joskus myöhemmin =) Tässä kuitenkin näytille muutamia viikon aikaansaannoksia.


Pari kevätpipokokeilua. Pinkki on valmistettu tassunjälkiä Anskun kaavalla. Kiitokset siitä =) Vihreä on taasen joku vanha Ottobremalli ja jokainen voi miettiä mielessään mitä mies kommentoi kun iskin tän pojan päähän...ei ehkä toista tehdä  tällä mallilla. Kankaat Eurokankaalta. Veljentytölle Eurokankaan palajoustiksesta Saimit. Raitaresori Triteksiltä. Ihana malli ja heti pitää kuulemma tehdä lisää. Kiva kun kelpaa =)Leggari/hame-kokeilu. Olikohan nää jotkut Lola-legginsit Ottobresta ja kauheen korkee malli. Ei oikein enää vaipattomalle. Muuten hyvät. Pilkkuhame on ihanaa pallovelouria, jonka olen ostanut joskus Riemulista. Saas nähdä tämän toimivuus. Viimeisenä pojan suuri rakkaus. Eurokankaan palalaarista löytyi ihania canvaspaloja. Tätä kangasta raahattiin ympäriinsä muuta päivä ja vonguttiin. Vihdoin äiti sai aikaiseksi möyhäystyynyn. Tällä saa touhuta lattialla ja riehua mielin määrin =)
9 kommenttia:

 1. ihania ompeluita ja voi miten herkullinen kangaslöytö! Ei ihme että poikasi ihastui ♥

  VastaaPoista
 2. Voi mikä löytö tuo autokangas! Meillä mies kommentoi tänään noita mun tekemiä pipoja sanoin "kaikkiko nää on tämmösiä roikkuvia?" :D

  Ihania ompeluksia :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja ompeluksia, mutta tuo autokuvioinen tyyny on ihan huippu! Varmaan olis hitti meilläkin :D

  VastaaPoista
 4. Ihania ompeluksia :) Autokangas onkin tosi kiva löytö.

  VastaaPoista
 5. Kivoja juttuja olet tehnyt jälleen!

  VastaaPoista
 6. Missäs Eurokankaassa käyt? Kävin itse Turussa eilen ja sieltä ei löytynyt paljon mitään...

  VastaaPoista
 7. Oi kun ihana tuo autokangas! Meidän pikkumies olisi varmasti ihan haltioissaan moisesta! :)

  VastaaPoista
 8. Minna: Täällä Pirkanmaalla parissakin Eurokankaassa =)

  VastaaPoista
 9. Kiitos, täytyy varmaan tehdä joku kangaskauppa ja kirppisvisiitti sinne suunnalle, tuntuu ettei täältä löydy mistään mitään :-).

  VastaaPoista