tiistai 27. lokakuuta 2009

Vaippaompeluita


LitteStarin mallilla syntyi sisätaskuvaippa. Vaipassa sivutarrakiinnitys ja kankaina Eurokankaan palalaarista raidallinen joustofrotee ja sisällä samasta paikasta puuvillacollege.





Meillä tykätään (siis minä tykkään) kovasti Lempin vaipoista. Sama M-koko on mielettömän pitkäikäinen. Meillä onkin useampi Aarre sisävaippa ja nyt sitten ajattelin hieman apinoida tuota mallia ja oikein mukava vaippa syntyikin. Käy hoikalle 2-vuotiaalle, sekä 5kk vauvalle lisäsäätötarralla. Päälikankaana Myllymuksujen trikoo ja sisällä musta velour samasta firmasta. Imuina loistavaa bambuhampufleeceä.



Keltaisesta Br Pulista ja Sampsukan uudesta bambuneuleesta syntyi aika raikas taskuvaippa. Ainakin tulee hämärässä syksyssä huomatuksi, kun on niin aurinkoinen. Tuo bambuneulos tosiaan kutistuu reilusti. Suosittelen huolellista esipesua.


Maailmalle lähti Apina-vaippa fleecesisutalla ja sivuneppareilla.


Ja omaan käyttöön aina käteviä taittoimuja. Kyllä nämä vaan on niin käteviä ja helppoja.


Vielä ystävän reippaalle pojalle lähti harkkahousut Myyllymuksujen Kaarat-kuosilla. Terveisiä ja tsemppiä vaan pottatreeneihin =)

Nyt alan sitten keskittymään joululahjojen valmistukseen, eli postaukset voi olla vähissä. Ettei kukaan vaan saa vihiä pukin tuomisista =)

6 kommenttia:

  1. Niin ihana tuo apinakuori <3 Pitää hartaasti toivoa joulupukilta, että saisi jotain tuosta kuosista tehtyä.

    VastaaPoista
  2. hienoja on. ja erityisen ihana on toi raidallinen joustofrotee,haluaisitko luopua vaippapalan verran/vaihtarit?

    VastaaPoista
  3. Ei sitä ole enään yhtään jäljellä. Pahoittelen =)

    VastaaPoista
  4. En ole hetkeen käynyt ja tänne on tullut monta ihanaa ompelusta :) Hienoja vaippoja. Tuo aikaisempi tunika, jossa painettuja lintuja on aivan ihana :)

    VastaaPoista
  5. Ihanalta näyttää tuo Sampsukan uusi bambuneulos. Kyllä nuo kestovaipat on aina niin suloisen näköisiä, kertakäyttöiset kalpenee rinnalla :D

    VastaaPoista
  6. Tulipas tuosta perhoskuosista ihanan raikas vaippa ♥ Olen ihaillut tuota kangasta jo hyvän hetken..pitäisiköhän sitä itsellekkin :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.