lauantai 17. lokakuuta 2009

Kettu nappaa kissan vai?

Meillä on ollut kone uudelleen asennuksessa ja päivittelyt ovat jääneet tekemättä. Mutta tässä nyt koko viikon saldo yhdessä ja samassa rysäyksessä. Vaatteet ja vaipat suloisessa sekamelskassa.

Niin eli siis aplikaatiohommia täytyy tietenkin tehdä, kun on nyt niin trendikästä =) Tästä saamme kiittää tietysti Ruttunutun Annikaa.


Eli meille pyörähtivät Kettu ja Kissa, jotka käyvät varmasti toistensa kimppuun... Pukujen velour on Eurokankaan palalaatikosta ja loput tilkkuja palakassista. Tuo väri on aika jännän vihreä. Näissä kuvissakin näyttää kaikissa hieman erilaiselta.


Kissaneidin asu on kokoa 80, eli saadaan hetki odottaa, että Kettu pääsee jahtaamaan. Malli on jostain Ottobresta. Olalla Kam-nepit.Poika tykkää kovasti silittää pehmeää Repolaista, mutta äidin harmiksi haluaa näyttää jatkuvasti, kuinka hienosti osaa jo riisua haalarit. Mur!


Myös tämä paita on kokoa 80 ja malli Ottobresta. Olen näitä kaavoja aina silloin tällöin piirrellyt ja kaikkiin en ole muistanut merkitä, että mikä malli on kyseessä. Kangas on Eurokankaan ja resorit Myllymuksuilta.Ja tietysti piti pari vaippaa surauttaa nopeasti. Ihanaa Piparikukka joustista ja sisällä turkoosi velour. Oranssi vaippa on Pikku-Auringon velouria ja sisällä lämpöinen mangonvärinen bamburaitajoustis. Että tälläistä tällä kertaa.

5 kommenttia:

 1. Tosi hauskat kettu ja kissa. Kivat värit. Meillä lapset tykkää kauheasti pukeutua "samiksiin" eli vaatteisiin, jotka ovat jollain tavalla samanlaiset.

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita ja vaippoja! Sulle on tunnustus mun blogissa, käypä kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania nuo velour-vaatteet! Täytyypä piipahtaa Eurokankaassa joku kerta ja ostaa pitkästä aikaa velouria.

  Uutiset kootusti: www.kookas.fi

  VastaaPoista
 4. Oi, minulta on jäänyt nämä applikoinnit näkemättä. Aivan valloittava kissa ja kettu!!! Niin kauniit sävyt ja suloiset hahmot kerta kaikkiaan :)

  VastaaPoista