sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Pipo päähän pakkasella ja vaippoja maailmalle


Viikonloppuna valmistui kavereiden lapsille taskuvaippoja. Sisäkankaina velouria, bambujoustofroteeta ja fleeceä. Jokaiselle oman maun mukaan. Kaavana on oma sivuneppi ja WeeWekan etunepillinen malli. Kaikissa vaipoissa on sisällä taittoimu bambufleecestä.

Ja toki omalle tytölle Tassut-vaippa LillaMamman tyyliin. Tää on jotenkin niin yksinkertaisen hauska kangas ja hyvä malli.


Veli perheineen saapui kyläilemään ekstemporee ja toiveena oli että pipoja ommeltaisiin. No Hiippapipoja sitten ompelin omille ja muidenkin lapsille. Päälikankaana mustissa velour ja punaisessa joustofrotee.  Vuorikankaana kaikissa trikoo. Kantit ja nauhat resorista.


Seuraava toive oli ohut ja löysä renttupipo rokkarille. No kangaskaapeista löytyi vakuuttava "Olivia the Piglet"-kangas.


Lopullinen versio tehtiin mustasta trikoosta joka löytyi kirpparilta huimaan 50 sentin hintaan.

Iltahämärissä piti vielä itsellekkin surauttaa oma renttu-pipo. Sopii mukavasti näihin kylmiin aamuihin, kun seisoa nökötän kylmässä puistossa =) Kangas on Nanso-trikoita, joita myydään aina välillä tosi edullisesti Eurokankaalla.

2 kommenttia:

  1. Sinäpä se muistutit. Mun pitäis hurautella pipoja kans. Miehelle mustaa ja itselle jotain pirteää :D Mullakin on kangaslaatikossa tuota puutrikoota muhimassa! Vaipoistakin annoit muistutuksen, mulla on ollut leiakttuna ainakin reilun kuukauden viisi taskuvaippaa ja tarvetta alkais olemaan joten ehkäpä huomenna vaippoja.

    VastaaPoista
  2. Ihania vaippoja!!Itselläkin on kasa puleja kaikissa herkullisissa väreissä ja kuoseissa ja kädet syyhyää niitä tekemään kunhan sais eka vaan testattua jonkun hyvän ja sopivan kaavan tuolla meidän pikkuiselle! :)Niin ja kivoja pipojakin!

    VastaaPoista