sunnuntai 20. elokuuta 2017

Kesäpaidat itselle ja poikaselle

Kesä alkaa olla lopussa ja kelit eivät ole todellakaan hemmotelleet. Aurinkovarastoni ovat kesän jäljiltä vajaana ja hirvittää edessä odottava pitkä ja pimeä kausi. Täytyy siis jatkossakin ommella lapsille värikkäitä vaatteita. Jospa se hieman helpottaisi.

Pojalle ompelin kesäksi vain muutamat t-paidat. Shortsit jätin kokonaan tekemättä eikä harmita yhtään. Ei tullut montaakaan kertaa niitä pidettyä vaan verkkarit näkyi olevan pojalla monesti jalassa. Kaavana kaikissa paidoissa oli Paapiin kaavakirjasta Osmo-paita.

Digitrikoo, Poppanavakka.
Super Mario Bros, Jyväskylän kangaskauppa.
Ärri-Murri, Käpynen.
HelloHi, Käpynen.
Aloittaessani ompelemaan kesätoppeja en löytänyt mistään omaa täydelliseksi muokattua kaavaani. Muutaman viikon kriiseiltyäni aloin muokkaamaan uutta kaava . Ei vielä vedä vertoja alkuperäiselle, mutta menettelee.
 
Anemone, Ommellinen.
Kimppu, Selia.
T-paitoja tulee itselläni pidettyä eniten ja varsinkin tänä kesänä ei tullut paljon mekkoja käytettyä. Toki niitäkin tuli ommeltua muutama, mutta esitellään ne myöhemmin. Kaikissa paidoissa kaavana vanha kunnon Ottobren Patchwork. Koitin jopa yhtä uuttakin kaavaa, mutta se siirtyi suoraan yökäyttöön.Vanhassa siis vara parempi. 
 
Roiske, Käpynen.
Kevätlaulu, Nuppu Print.
Mess, Ehta.
Fisut, Vimma.
Kallojersey, Poppanavakka.

2 kommenttia:

  1. Toooosi hyviä käyttövaatteita!!! Mess näyttää mukavalta vaatteessa. Raikas ja hieman "etno". Mekkojen kuvia odotellen Maria

    VastaaPoista
  2. Kiitos =) Mess yllätti ja nousi isojen suosikkien joukkoon. Myös kankaan laatu on ollut tosi hyvä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.