maanantai 13. huhtikuuta 2015

Silityskalvoja ja samistelua

Hiljalleen olen opetellut käyttämään silityskalvoja. On se vallan erilaista applikointiin verrattuna, mutta ihan kivaa vaihtelua. Nyt kokeilussa on MPD:ltä tilatut  ja Käsityömessuilta ostetut Hot Fix-kalvot. Leikkuutekniikka alkaa paranemaan, mutta ei minusta kirurgia olisi tullut. Sen verran epämääräistä on veitsen käyttö. Sakset pysyvät paremmin kädessä =)

Mini Rodinin Pandat ovat olleet meillä käytössä molemmilla lapsilla ja nyt viimeisenkin jäätyä pieneksi ajattelin hieman varioida aihetta. Käpysen minttu-jersey pohjana ja MPD: kalvot.Hot Fixin samettipintaisesta kalvosta pääkallo Noshin raitoihin. Takuuvarma aihe ekaluokkalaiselle.Vuosien varrella ovat meidän lapset samistelleet paljon. Yleensä aina on on ollut kyseessä sama kuosi eri väreissä. Heti ei tule mieleen, että olisin tehnyt samasta kankaasta molemmille. Eikä ollut tästäkään tarkoitus tulla, mutta poika pudotti pommin ja ilmoitti tykkäävänsä kuosista. Onneksi olin tilannut kangasta pidempään mekkoon ja hieman mallin muutosta ja sain kankaan riittämään molemmille. Tytön tunikassa sama malli, kuin edellisessä postauksessa. Kangas ihanaa Andrea Laurenin Lunni Ikasyriltä. 

 4 kommenttia:

 1. Hienot! Oon kans miettinyt tuota pandojen variointia, mutta kangasvärillä, mulle kun silityskalvot on vielä ihan vieras maailma...

  VastaaPoista
 2. Onpas kivoja paitoja. Minä treenaan kanssa kirurginveitsen käyttöä ja hermoja samaan aikaan. Ei ole helppoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tosiaan hätäisen ihmisen hommaa se veitsen käyttäminen =)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.