maanantai 19. tammikuuta 2015

Totoro ja Bambi

Jo pidemmän aikaa on mielessä kutkutellut halu applikoida jotain. Edelliset ompelukset ovat lähteneet jo seuraaville käyttäjille, mutta mitään erityistä ideaa ei ole ollut. Eilen sitten pöllyttelin kankaita ja päätin etsiä jonkun kivan peuraelukan kuvan. Suunnilleen joka vaatekoossa on tytöllä ollut jonkin sortin bambivaate. Minun yksi suuri heikkous =)

Harmaameleeretulle jerseylle ihan netistä löydetty kuva ja applikoinnissa käytetty velouria ja trikoota. Suurinta tuskaa tuotti pääntien huolittelu. Halusin kantata tuolla samalla paitameteriaalilla, jotta sävy olisi juuri oikea ja olihan haastetta kantinkääntäjälle. Tuppasi rullaamaan, vaikka kangas onkin napakkaa. Lopuksi suikaleen esisilitys suoraksi ja käsin ohjaaminen auttoi. Olisi pitänyt heti aluksi tehdä vanhalla kunnon tekniikalla ;)
Kankaita siivotessa käsiin osui Stoff&Stillin ihastuttava sadepisarajersey, joka on kiltisti odotellut kesästä saakka inspiraatiota. Sitten, tiedättekö sen tunteen, kun saa idean ja se on sitten menoa. Yhtäkkiä näin vain sateessa seisovan Totoron. Ja se oli pakko tehdä välittömästi. Onneksi oli viikonloppu ja mies kotona, etteivät lapset jääneet sentään ihan ilman ruokaa =)

Applikointiin käytetty velouria, trikoota ja bambujoustofroteeta. Kaavana Ottobren Raide. Tyttö halusi Totoron heti huomiseksi päälle eli ilmeisen mieleinen oli, kun siitä jaksettiin muistuttaa useamman kerran.

12 kommenttia:

 1. voi mikä ihana bambi ja huippu tuo totoro! ihan paras kangas tuohon!

  VastaaPoista
 2. Ihana ihana ihana sadepisarakangas, ihan uusi tuttavuus minulle! Ja totoro sopii siihen kuin nenä päähän! <3

  VastaaPoista
 3. Vau! Tosi hienot aplikoinnit :) Pitäisi pitkästä aikaa itekin kokeilla jotain kuvantekoa

  VastaaPoista
 4. Vau! Totoro on ihana!! (elokuvanakin, mutta tää vasta on huippu!)

  VastaaPoista
 5. Ihania, tuo totoro etenkin on symppis! Mulla on itelläkin pyörinyt totoropaita pitempään mielessä, saapi nähdä millaiseen toteutukseen päädyn! :)

  VastaaPoista
 6. Oi molemmat aivan ihanat!
  Mäkin tykkään bambeista ihan mielettömästi, toi on kaunis!
  Ja Totoro ja varsinkin hänen lila sateenvarjo, upeeta!
  (ja aika kaunista on ompelujälkikin :) )

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille ihanista kommenteista. Tuli extra hyvämieli =)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.