sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Omaan kaappiin


Kevät saa aina aikaiseksi vaatekaapin tyhjennyksen. Nytkin kirpparille lähti nippu kulahtaneita ja venähtäneitä paitoja. Otin kerrankin itseäni niskasta kiinni ja vältin Lindexille ja KappAlhille menon. Ompas helpottavaa kun on tarpeeksi pitkät hihat ja helma. Miten sitä on tullu tätäkin hommaa välteltyä? Koittakaahan kestää nämä päättömät sovituskuvat. Aikuisten vaatteet eivät näytä oikein miltään lattialla kuvattuna.


Peppi Bloom jersey ihastutti heti. Tämä Selialta.

JEE. Vihdoinkin sain oman bambipaidan. Niin onnellinen. Kangas Triteksiltä.

Pilkkujersey Triteksiltä.

Butterfly woman jersey Selialta.

Nansoa Triteksiltä.

Pikku Neiti loukkaantui totaalisesti, kun kuuli että äiti saa ananaskankaasta paidan. Se on hänen lempparia! Onneksi kangasta riitti juuri ja juuri tytönkin paitaan ja äiti sai monta halia ja suukkoa.

16 kommenttia:

  1. Hienoja paitoja. Pitäsi käydä tuo omakin vaatekaappi läpi..

    VastaaPoista
  2. Kyllä on hienoja :) Millä kaavalla olet tehnyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Kaava on Ottobre Woman 5/2012 Patchwork

      Poista
  3. Hienot paidat! Kiva nähdä tuo perhoskangas vaatteena, se on niin ihana kangas! Ananaksesta mulla on Bohemian-tunika, mutta kangas näyttää kyllä paremmalta tuollaisessa tyköistuvammassa.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Tuo perhos- ja ananakangas ovat ihan jotain poikkeavaa minun mustaharmaassa vaatekaapissa, mutta niissä oli vaan sitä jotakin ja tykkään kovasti. Perhonen on vielä ihanan napakkaa laatua.

      Poista
  4. Vau, upeita paitoja. Olet kyllä löytänyt Triteksiltä huippuja kankaita.

    VastaaPoista
  5. Kivoja paitoja olet tehnyt! Tuo ananas kangas on kyllä ihana :)

    VastaaPoista
  6. Ihania paitoja ja malli sopii sinulle hyvin. Kaikki kankaat näyttävät paremmalta valmiina vaatteena kuin pakalla.

    VastaaPoista
  7. Eiiii nää on niiin ihania! Millonkohan mulla on aikaa ommella itselle! :P

    VastaaPoista
  8. Onpa kivoja!

    Tosiaan - olisi kerrankin tarpeeksi pitkä helma kun itse saisi päättää. (Minä vain inhoan sitä, miten paljon kangasta menee kun tekee aikuisen vaatteen :D Lapsille voi ostaa kivoja pienempiä pätkiä värikkäistä kankaista. Itselle tulee sitten metritolkulla mustaa singlejerseytä... :p siihen se on aina jäänyt. Mun ompelut itselleni siis.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta että aikuisten vaatteisiin menee kauheesti kangasta. Mutta onneksi löytyy leveitä ja edullisia kankaita. Esim. Tuo pilkkukangas joka maksoi 16€/m ja sitä meni 80cm. Ja Triteks on kyllä mun pelastus. Nuo kankaat maksoivat 5-7€ kpl.

      Poista
  9. Kauniita ja hyvän mallisia paitoja. Ihana tuo bambi-kangas! Minullakin meneillään vaatekaappien tyhjennys ja uutta täytettäkin valmistuu pikkuhiljaa.

    VastaaPoista
  10. Mukava nähdä kivoista kankaista tehtyjä aikuisten vaatteitakin! ...jonka johdosta sorruin napsuttelemaan kankaita itselleni (peppiä ja perhosia) ja tytöille vaikka mitä muita ihanuuksia... ;) TainaT

    VastaaPoista
  11. Kiitos kommenteista. Musta on mukava bongata näitä kuoseja aikuisten vaatteiksi tehtynä. Saa paremman kuvan ja uskaltaa tilata itselleenkin =)

    VastaaPoista
  12. Todella kivoja kaikki ja voi valtava miten tehokas sä olet! Olet tehnyt ihan mielettömästi vaatteita sekä itsellesi että lapsille. :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.