torstai 6. lokakuuta 2011

Uudet kirpparit


Yksi iso muutos uudessa asuinpaikassa on kirpputorit. Tälläiselle kirppiskoluajalle tuli jo alkuunsa hätä, kun vanhat hyvät paikat jäivät Tampereelle. No nyt on muutamilla kirppareilla käyty ja jotain jopa löydettykkin, mutta hintataso on mielestä hieman korkeampi täällä pääkaupunkiseudulla. Toisaalta täältä löytyy huomattavasti enemmän myös ns. merkkivaatteita. No kai tähän tottuu ja suositella saa hyviä kirppareita =)

Tässä muutamat ostokset. Näiden lisäksi kotiin on löydetty poikasen ensimmäiset luistimet ja kypärä, seka sekalainen kasa perusvaatetta ja tietysti niitä leluja.Olisiko tässä jouluvaatteet? Pojalle Mayoral paitapusero ja tytölle P o.P:n hame.
Pojalle hyväksi todetut Polarnin Slim housut ja tytölle kivat Espritin caprit.

2 kommenttia:

 1. moi!
  Yleensä itsepalvelukirppareilla hinnat ovat aika korkeitakin, mutta sitten taas myyjäkirppiksillä (mikskä niitä sanotaankaan? :D) saa usein edullista ja laadukasta kampetta :)
  Kivoja löytöjä!

  VastaaPoista
 2. Nättejä merkkivaatteita olet löytänyt! Joo, siellä pääkaupunkiseudun kirpuilla (mm. Kumpulan lastenvaatekirppis) on tosiaan paremmin merkkivaatetta kuin täällä Treen seudulla. Täällä on usein merkkivaatteella sitten niin kova hinta kirpputorilla, että jää hyllyyn :-)
  -Jonsku

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.