keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Peurojen myötä kesätaukoa


Ihanaiset Peurat saapuivat meillekkin ja veljentytölle tekaisin t-paidan ja omalle tyttöselle jo syksyksi pitkähihaista. Vihdoin sain myös käytettyä pitkään laatikossa pyörineen joustofroteen. Siitä moonkids-tyyliset housut.

Myös Eurokankaalla tuli pyörähdettyä ja sieltä muutaman palan lisäksi kotiin lähti ihan pakalta raitakangasta. Ihanan ohut ja hyvin joustava kangas, johon uusimman Ottobren slim fit- malli sopi oivallisesti. On muuten sitten tosi niukka malli. Tein koon 110 hieman reilun metrin mittaiselle ja on ihan nappi koko.

Nyt blogi hiljenee aika lailla kesän ajaksi. Jotain saatan postailla, mutta meillä on tulossa huippukiireinen kesä muuton vuoksi. Eli ompelut jäävät valitettavasti lähes täysin paitsioon. Palaan elokuussa kertoilemaan uusia kuulumisia ja blogin jatkosta. Nyt toivotan kaikille lukijoille ihanaa ja lämpöistä kesää =)

9 kommenttia:

 1. hauskaa kesää ja tsemiä muuttoon!!!

  VastaaPoista
 2. Kokeilin kanssa tuota samaa slimfit-paidan kaavaa ja oli kyllä totisesti niukka.
  Hauskaa kesää teille!

  VastaaPoista
 3. Upeat ompelukset taas, raitakangas on yllättävän pirteä!!! Slimfit paitakaava on minun mieleen, koot ovat kyllä napakat.

  VastaaPoista
 4. Nättejä! Kivaa kesää ja muuttotsempit! <3

  VastaaPoista
 5. Kuin myös mukavaa kesää! Ja tsemppiä muuttoon!!

  VastaaPoista
 6. eksyin pirtsakkaan blogiisi juuri nyt kun jààt tauolle... Ryhdyin kumminkin lukijaksi ja jos nyt sattuisi sadepàivà ja istahdat koneelle niin tervetuloa piipahtamaan blogiini, meillà Sisiliassa paistaa aina :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanaa tuo bambikangas. :) Kiva blogi sinulla. Jään lukijaksi.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.