maanantai 9. toukokuuta 2011

Caprikimara


Viime kesänä ihastuin lapsilla joustofroteescapreihin ja nyt kaavanmuokkausten jälkeen sainkin tehtyä useammat. Äitienpäivän kunniaksi sain rauhaisaa ompeluaikaa ja oli mukavaa saada kerralla valmista.

Pojalla oli toiveena taas tarkat numerot, jotka halusi housuihin ja ne toki toteutin. Tein hyvin hillityt harmaasävytteiset, jotta sopivat moneen yläosaan. Maailmalle lähti samasta Triteksin kankaasta sydänpöksyt pinkeillä resoreilla.

Omalle tyttöselle valmistui kahdet pöksyt, sillä viimekesältä ei ole mitään jäljellä. Lila joustis on Kangas-Mallalta ja vaaleanpunainen Eurokankaan paloja. Liloihin capreihin laitoin perhosen sivuun ja on hauska tuossakin kohtaa, kun mallissa ei ole sivusaumoja. Vaaleanpunaisia housuja koristaa makoisa sulkaamuffinssi, joka luonnossa on kauniin suklaanruskea. Kuvassa näyttää ihan liian tummalta.
6 kommenttia:

 1. Tosi kivoja. Meilläkin olisi tarvetta, mutta omat taidot ja aika ei riitä ja valmiita ei kaupasta saa hoikalle sopivina.

  VastaaPoista
 2. Hirmu kivat! En ole kivoihin capreihin vielä törmännyt, mutta tuollaisia voisi yrittää itsekin muokkailla... On varmaan mukavat ja kätevät kesäpöksyt!

  VastaaPoista
 3. Oi miten kivoja capreja, tuo sydänjuttu samanvärisellä resorilla on huippukiva!

  VastaaPoista
 4. Todella kivoja capreja! Ihania aplikaatioita.

  VastaaPoista
 5. Hei, juuri löysin blogisi. Itselläni on vähän nuoremmat poika ja tyttö, prinsessa myös punapää...lukijaksi liityin oitis :-) Hienoja capreja ja kaikkea muutakin kivaa täältä löytyi!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.