torstai 24. helmikuuta 2011

Sinipunaista


Välillä täytyy kokeilla hieman erilaisia värejä, ettei vaatekaappi näytä ihan tylsältä. Sininen on aina ollut yksi inhokkivärini, mutta pikkuhiljaa opettelen käyttämään sitä. Tyttö sai olla ensimmäinen koekaniini, koska pojalla olen käyttänyt punaista paljonkin. Tytöllä se on jäänyt hyvin vähäiselle.

Jofotexin lammasjerseystä syntyi mekko, joka on hieman vinossa tuossa kuvassa =) Sampsukalta tilattu etanakangas oli pojalle tarkoitettu, mutta eihän se kelvannut. Kyllä tuo tytölläkin menee =) Ja tietysti nämä uudet värit aiheuttivat sen, että piti hankkia siniset sukkahousut ja punaiset velourhousut. Eurokankaalta oli taas loppu monet värit veloureista, mutta Villervallan velourit oli -50% Ideaparkin Ballotissa ja päätin sortua. Aika hauska malli.
5 kommenttia:

 1. Hienoja ompeluksia ja täytyy kommentoida tätä sivujesi taustaakin! Kivat pöllöt olet löytänyt :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä onkin kivat vaikka itsekin sinistä vierastan!!!

  VastaaPoista
 3. Voi miten söpö mekko ja paita! Tykkään väreistä kovasti.

  VastaaPoista
 4. Ei voi olla totta:) Mä katsoin heti kun tulin blogiisi, että oletko se sinä! Ei noin suloisia porkkanapäitä kuitenkaan jokapaikassa kasva;) Sit tossa profiilikuvassa oli niin erilaiset hiukset kuin muistin, että ajattelin että et sä oo varmaan sama tyyppi. Mutta olitpas sitten kuitenkin:) Ilmankos luisti niin sujuvasti viimeksi meidän cupcake-keskustelu, oishan se siinä vaiheessa pitänyt arvata että nyt on bloggari kyseessä:D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.