sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Tilaustyö


Pojalla on kova kiinnostus kirjaimiin, numeroihin ja liikennemerkkeihin yms. Hän tekikin sitten äidille tiukan tilauksen paidasta jossa on numerot 3 ja 6. Numerovalinta perustui H&M:n huppariin, jossa oli samat numerot ja jota kurja äiti ei suostunut ostamaan. Mitä sitä ostamaan, kun voi itsekkin tehdä =)

Tyttöselle ompelin jouluisen mekon. Ja harmaan ja violetin valloittaessa tytön vaatekaappia täytyi ommella housut sopimaan yläosien sävyyn. Sydän on pepussa.


Paitakangas Hanheli ja numeroaplikaatio Pikku auringon bambujoustista.Sydänkangas kirpparilakana ja helmabrodyyri joskus ostettu ties mistä =)


Velour ja resori Eurokangas ja sydänaplikaation velour Kestovaippakauppa.

4 kommenttia:

 1. Numerot ovat upeat, tosi siisti jälki! Mekko tietenkin makea, nammm

  VastaaPoista
 2. Todella hieno numeropaita! Ja mekko on myös aivan tosi herttainen :) Mie olen alkanu nyt tykkää harmaasta ja nuo sydänpöksyt on just ihanat! Pitäs käydä ostaas harmaata velouria, että vois joulun tienoille (ja muutenkin tietysti) tehä harmaat pöksyt triolle :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo mekko! Mulle on pienenä mummu ommellut samasta kankaasta mekon myös!! Tuli lapsuus mieleen ja edesmennyttä mummua niin ikävä.

  VastaaPoista
 4. Voi tuota mekkoa, mun sydän repeää tuollaisten näkemisestä!! Montakohan ruskeaa retromekkoa meidän tytöillä pitäis olla ennenkuin kyllästyisin. ;D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.