lauantai 11. syyskuuta 2010

Kaavojen tarkistus

Aivan ihastuttavia kankaita saapui viikolla ja ennen niiden silppuamista pitikin hieman tarkistaa kaavoja ettei sitten taas harmita. Kangaskaapista löytyi Tritekssiltä ostettu Nanson kangas, joka ensin ei näytä niin ihmeelliseltä, mutta kun kuosia tarkastelee lähemmin on se tosi hauska. Pegasokset ja kaikki, kannattaa klikata kuva isommaksi niin näkee kuosin paremmin. Paitakaavat tarkistettiin siis tällä kankaalla omalle tytölle ja serkkutytölle. Housujen istuvuus tarkistettiin Eurokankaan paloista löytyneellä kauniin kanervansävyisellä velourilla. Nyt pääseekin sitten tilaisuuden koittaessa uusien kankaiden kimppuun.

Ja sainpas vihdoin aikaiseksi pojalle Myllymukujen interlock merinosta pitkikset. Itseasiassa hyvissä ajoin talveksi, mutta kangas on marinoitunut jo viime talvesta. Sopivan kapoisat tuli näistä housujen alle. Lämpöiset ja mukavilta tuntuvat.

8 kommenttia:

 1. Ihanan värinen pegasoskangas! Itselläni oli tuota sinivalkoisena joskus ja se oli ihan yöpukukangas. Tuo sopii muuhunkin, paidat on ihanat!

  VastaaPoista
 2. On kyllä juu kaunis kangas :)

  Onko tuo merino kuinka kinkkistä ommella? Itse olen sitä ajatellut ostaa, mutta mulla on ärsyttäviä kokemuksia vuosien takaa siitä ribistä :D

  VastaaPoista
 3. aeno: se ribbi on sitä kauheen venyvää ja hankalaa. Tuo interlock on tosi mukavaa ommella. Siinä ei pitäisi olla mitään hankaluuksia.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedosta :)
  Tosiaan joskus 4 vuotta sitten ompelin siitä ribistä villahousut esikoiselle ja meinasi kyllä hermo mennä totaalisesti. Sitten mies vielä kutisti ne 60 pesussa, joka tietysti lämmitti mieltä entisestään :D

  VastaaPoista
 5. Kivoja jälleen! Kiva tuo paloautokangaslöytö.

  VastaaPoista
 6. Heip, päädyin tänne googlettamalla teidän pojan ihanasta paidasta aamulla bongaamani merkin :) Arvelin että sinulla joku blogi on ja arvaus meni oikein! Tosi hienoja ompeluksia, minä en ole ikinä ommellut lapselle kuin vaippoja mutta täällä katsellessa tulee ompeluhaave! Ihania.

  VastaaPoista
 7. Kivoja! Mulla on tuota samaa nanson kangasta odottamassa ompelua.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.