tiistai 8. kesäkuuta 2010

Kestovaippoja

Kestovaippoja tule nykyään tehtyä tosi harvoin, sillä esikoisen vaipat siirtyivät alkuvuodesta tytölle kuivaksioppimisen myötä. Tässä kuitenkin muutama, jotka ompelin ennen muuttoa ja lisäksi vauvalahja ystävän pienelle tytölle.



Kesäksi hieman kevyemmät, mutta kuitenkin pitävät yövillikset. Resorilankana pehmeä Reggae merino extrafine ja vaippaosassa kosteutta paremmin pitävä hahtuvavilla.



Nämä yöharkkahousut tuli tehtyä vielä viimeiseksi hätävaraksi kyläilyreissuja varten. Eihän sitä koskaan tiedä, jos vieras paikka saa aikaan vahingon. Mutta ainakin nyt on nuo luulot turhaksi osoittautuneet.



Kaunis Finnskog-pul innoitti taskuvaipan tekoon. Malli Kestovaippayhdistyksen ja vaipan alla hieman rytyssä bambutaitto.



Vauvalahjana ystävälle Oravat-taskuvaippa bambutaitolla ja orassiraidallinen New Born-vaippa. Lisäksi hahtuvasta villahousut.



3 kommenttia:

  1. ihanat noi pingviini villikset :)

    VastaaPoista
  2. Edellistä lainaten! Tuollaiset on täälläkin suunnitteilla, kun löytyy sekä merinon että hahtuvanloppuja, vain kun saisi aikaiseksi.. :) Somia ja siististi tehtyjä vaippasia!

    VastaaPoista
  3. ihanat pingviinipökät. nuo yöharkkahousut on hyvä idea.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.