maanantai 28. joulukuuta 2009

Lahjoja aikuisille

Joulu on taasen juhlittu ja ihania lahjoja saatu. Jouluompeluksia syntyi pitkästä aikaa aikuisillekkin. Jotenkin olen ollut saamaton viime vuosina, mutta nyt taas uudella innolla ompelin.

Veljelle valmistui farkut Eurokankaan tukevasta palafarkusta. Kannattaa tehdä aika tuhdista kankaasta, että housut sitten kanssa kestävät käytössä. Malli on oma muunnelma jostain valmisfarkuista. Ja tietysti pitää olla nappifarkut että kelpaa =)







Lisäksi veljelle ja omalle miehelle tein "löhnä-pipot" Triteksin paloista. Niistä sai just hyvin aikaan tuollaiset kevyet kevät/kesä pipot.



Omalle ukolle lisäksi kaksi T-paitaa ja heti tunnustus. Oman kullan ompelut tehdään viime hetkellä ja paidat on Seppälästä (viheltelee...). Toisessa painettu "Oasis"-logo ja toisessa aplikoitu Kiwi-lintu. On miehen mielestä hauskan surkuhupainen otus =)



Omalle äidille Eurokankaalta ostetusta Nanson trikoosta paita. Kuva nyt ei ihan tee paidalle oikeutta, kun tuon mallinukke "Pirkon" päällä retkottaa ja Pirkko on aika hankalan nihkeäihoinen hirvitys. Nooh, kuitenkin tuo kaulus on sellainen hauska pussittava ja oli oikean käyttäjänsä päällä oikein hauska. 


1 kommentti:

  1. Hienoja lahjaompeluksia, ja kivat nuo painatukset t-paidoissa :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.