keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Alus- ja yövaatetusta

Pikkuhiljaa olen opetellut pitämään myös näistä yleensä ei niin kivoista ompeluksista. Tai ainakaan ennen ei yökkäreiden ompelu ollut ykkössijalla. Mielestäni alusvaatteissakin saa olla kivoja kuoseja, ainakin ompelu sujuu reippaammin, kuin yksivärisiä ommellessa.

Topit ompelin Ottobre 4/2015 kaavoilla. Tytölle kaavana Feather ja pojalle Circus Star. Molemmat kaavat olivat oikein loistavia. Mitään muutoksia ei tarvinnut tehdä. Kankaina tytöllä Majapuun Satumetsä ja takaosa harmaapilkullista jerseytä. Toinen toppi on Jonicin Peuradigiä ja takaosa pinkkiä tähtijerseytä. Pojan Robottikangas on ostettu kesällä Kööpenhaminasta.


Kesällä ompelin useamman lyhythihaisen yökkärin, mutta kelien kylmetessä täyttyy ilman muuta saada myös pitkähihaiset versiot. Tytöllä kaavana vanha tuttu Ottobre 6/2009 Night Owl + Stripy Legs pöksyt ihanista Paapiin lampaista. Pojalle yöpaita myös samalla Night Owl kaavalla ja Jims housut uusimmasta Ottobresta. Kankaina pojan itsensä valitsena jalkapallodigi ja housuissa tähtijersey Poppanavakalta. 


4 kommenttia:

 1. Oijoi, miten herkulliset yökkärit ja alusvaatteet!!! Noissa saa varmasti vauhdikkaat ja makoisat unet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Hyvin on uni maittanut näissä yökkäreissä.

   Poista
 2. Niinpä! Miksi yö-ja alusasujen täytyis olla tylsän näköisiä ja tylsiä ommeltavia :D Värikkäitä matkoja untenmaille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Täytyy keksiä itselleen jotain kiinnostavaa ja inspiroivaa, niin johan saa aikaiseksi =)

   Poista