keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Koululaisen syksy

Blogi on vittänyt hiljaiseloa koko syksyn. Nyt vihdoin olen päässyt taas ompeluissa vauhtiin ja lapsille on valmistunut uusia vaatteita. Ensiksi koululaisen vaatekaappiin valmistui perusvaatetta. Lisäksi huisin kylmät aamut saivat kaipaamaan lämpöisempää päälle pantavaa.

Eurokankaalta kotiin lähti pojan valitsema pääkallofleece. Aina ohutta kangasta, mutta on kuulemma kiva takin alla, kun ei tee niin ahdasta oloa, kuin paksumpi fleece. Kaavana Ottobren Cold Stopper. Mainio kaava ja erityiskiitosta sai tietysti peukalon reiät.


Lisäksi Eurokankaan valikoimista löytyi hauska paitakangas ja Michas-Stoffeckelta kotiutui kiva farkkucollege housuja varten.  Housujen ompelussa kävi varsinainen moka, kun reippaasti ompelin taskut takakappaleille. Hetken otin huilia (söin suklaata) ja sain korjattua tilanteen leikkaamalla lahkeet uudelleen. Onneksi oli varaa.Lisäksi muutama tilaus on tullut tehtyä Alles fuer selbermacherille. Hieno Batman-kangas valmistui paidaksi. Uutena haasteena on ollut löytää isommassa koossa uusi sopiva hoikka paidan peruskaava. Sopivaa ei ole löytynyt ja jouduinkin sarjomaan luottokaavaa isompaan kokoon. Vinkkejä siis otetaan vastaan hyvästä kaavasta. Ottobren Raide on palvellut hyvin, mutta siinä koot loppuvat 128 kokoon.


2 kommenttia:

  1. Niin hyvin tiedän tuon tunteen että pitää ottaa vähän huilia (ja syöd suklaata)! :D Upeita lopputuloksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (Suklaa)tauko auttaa tosiaan moneen pulmaan =)

      Poista