torstai 19. maaliskuuta 2015

Ompeluviikonloppu

Kokonainen viikonloppu ompelua. Paljon naisia, ompelukoneita ja tietysti hyvää syömistä. Kokoonnuimme siis lähialueen naisten kanssa viettämään viikonloppua ompelun merkeissä. Mahtavaa oli taas kerran. On se vaan niin paljon mukavampaa yhdessä ommella ja jutella samalla. Saada ja antaa neuvoja kimuranteissa ompelupulmissa ja tietysti ihailla ja vaihtaa kankaita keskenään.

Ompeluksia valmistui yllättävän paljon viikonlopun aikana. Tosin ihan peruspaitoja ilman mitään kikkailuja, niin syntyyhän ne nopsasti. Reilummalla kasvunvaralla ompelin, jotta mahtuu sitten kesän jälkeenkin vielä. Osa ompeluksista jäi kesken, joten kotona hurautin sitten seuraavalla viikolla valmiiksi.

Noshin Ilves ja kotona hurautin vielä Noshin joustocollegesta housut kaveriksi.

Pehemiä, Sisareni on aurinko. Tämän kankaan ostin ompelutoverilta viikonlopun aikana. 

Paapii, Siiri ja Myyry Mustikkamaito. Erittäin herkkullinen sävy =)

Nosh, Kamerat.

Ikasyrin Sydänvelourista tytöllä on ollut housut jo parissa värissä. Nyt ne ovat jääneet pieneksi ja ilahduin, kun ompelutoverin kangaskassista pilkistä tämä kangas ja hetihän se piti kotiuttaa.

Isompana urakkana oli tytön pikkuhousujen ompelu isommassa koossa. Vieraalla ompelukoneella en oikein saanut kolmipistesiksakkia toimimaan, joten kumpparit hurautin pikkareihin kotona.

Käpynen, Vierailla vesillä.

Nosh, BMX.

6 kommenttia:

 1. Hienoja töitä olet saanut taas aikaan! Itsellä pieni ompelujumi päällä, mutta kai se tästä.... Terveisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentään niitä ompelujumeja, mutta ne kyllä kuuluu asiaan. Aina välillä niitä tulee ja onneksi ne myös aina lähtee =)

   Poista
 2. Ihanaa väriloistoa! Lanit on kyllä niin parhautta, oikeaa terapiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanit on tosiaankin parasta terapiaa, mitä saada voi =)

   Poista
 3. Hienoja kaikki ja iloisia kuoseja!

  VastaaPoista