maanantai 7. huhtikuuta 2014

Villiä laukkaa


Kohtuullisen eläimellistä menoa on luvassa kesälle. Selian kaunis Savanni jersey ihastutti sekä äitiä, että tytärtä ja mekkohan siitä piti ommella. Tulevaa kesää ja pihaleikkejä miettiessäni totesin, että ei haittaisi, jos kaapissa olisi toisetkin mustat leggarit ja suuntasimme Triteksille.

No kaupassa tyttö ihastui villieläin digiprinttijerseyhin ja päätimme siitä teepparin tekaista. Siinä kankaita mallatessa sain ihan hassun ajatuksen ja nappasin hetken mielijohteessa pätkän seeprakuvioista jerseytä matkaan. Ihan hullut leggarit siitä tulikin. En nyt tiedä ovatko megakamalat vai huippumageet. No ainakin kesällä meillä laukataan tuulispäänä ;)
  

16 kommenttia:

 1. Nuohan on ihan mainiot yhdistelmät!

  VastaaPoista
 2. Huippumageet ne on! Ajattelin samanlailla yhdistää, kun vaan ehtii kankaan hankkia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Pakkohan se on sitten uskoa, jos sinä niin sanot ;)

   Poista
 3. Ihan mahtavat setit! Kelpais varmasti meidänkin neidille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Lapselle onneksi kelpaa mikä vaan. Äitiä vaan hieman hirvittää näin räväkät pöksyt.

   Poista
 4. Voihan vinetto kun on hienot! Mä olen tähän asti pystynyt vastustamaan tuota seepraa, mutta tuossa se näyttää niin kivalta, että melkein napsusormea pakottaa :)

  VastaaPoista
 5. Hihii, kivat ovat! Mulla on ollut sama ajatus - eilen tuli seepraraita postista ja Savannia pitäisi vielä hankkia sopivassa välissä. Itse olen aina hiukan vierastanut eläinkuoseja, mutta kai siihen tottuu... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näiden kuosien kanssa täytyy olla hieman pilkettä silmäkulmassa =)

   Poista