torstai 19. syyskuuta 2013

Sahrami


Nosh Organicsille oli tullut jonkin aikaa sitten ihania syysuutuuksia. Ensimmäisenä ihastuin kauniiseen sahrami-sävyyn eli sinapinkeltaiseen. Ostin pehmoisia velourkankaita, jotka ovat siitä mahtavia, että ovat extraleveitä. Saan siis molemmille lapsille yhdestä pituudesta housut. Ovat ryökäleet kasvaneet jo niin isoiksi, etten enää saa normaalilevyisestä kaksia housuja.

Sitten piti löytää tuolle sahramille yhteensopivia paitakankaita. Ja se olikin yllättävän helppoa. Pojalle ompelin kaksi paitaa, joihin pitkästä aikaa jaksoin väkertää oikeat nappilistat. Niistä tulikin superkivat ja jotenkin kummasti miehistivät noita vaatteita.Paapiin Karhukangasta myytiin pienehkö erä ja onneksi sain pätkän tätä ihanuutta. Niin pehmeä kangas ja tästä tuli jostain syystä ihanin paita, jonka olen koskaan tehnnyt. Tiedättekö sen tunteen, kun ei vaan voi olla huokailematta, kun jokin näyttää niin ihastuttavalta. Toivottavasti tätä tulisi jossain muussa värissä uudelleen myyntiin, niin heti nappaisin lisää.
 Toiseksi paitakankaaksi valitsin Noshin pallokuosin kauniissa saven sävyssä.


Tytölle tilasin Selialta ihanaa norsukangasta, jota olin odottanut jo pitkään. Jännityksellä odotin osuuko norsujen sävy kohdilleen ja se on täydellinen.  Sampsukalta aiemmin hankitusta ihanastuttavasta Ystävykset kankaastakin löytyi tuo sinappinen sävy. (Illalla otettu kuva, niin salama hieman vääristää näitä sävyjä.) Tein hieman pidemmän tunikamallisen paidan, jota voi sitten käyttää myös leggareiden kanssa.

14 kommenttia:

 1. Ihania settejä kaikki,tuo jääkarhu on superihana :)Harmi että niitä kankaita tulee vaan niin pienet erät etteivät riitä kun nopeimmille napsusormille :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Jääkarhut on kyllä superihania. Toivotaan, että tulisi vaikka toisessa värissä lisää, niin useampi saisi tätä suloisuutta.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On kyllä kivaa saada hieman uusia värejä kaappiin =)

   Poista
 3. Voi miten ihania kaikki, mutta etenkin karhupaita! <3

  VastaaPoista
 4. Ihania. Tuo jääkarhukangas olisi just meillepasseli, vaan ei ole tätä äitiä siunattu ompelun lahjoilla. Tai viitseliäisyydellä :) Pitääkin mennä tsekkaan Noshin valmisvaatteet nyt heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Kannattaa ilman muuta tarkistaa Noshin valikoima. Kivoja vaatteita ovat.

   Poista
 5. Tosi ihania vaatteita :)
  Ja marjanallet on ihan huippu kangas, onneksi sitä itsekin pätkän sain napsittua (ja jo ommektuakin). Odotan kanssa innolla uutta väriä!

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita vaatteita ja ihania sävyjä! Mä olen aina niin hidas heräämään, että kaikki tuollaiset kangasihanuudet menevät sivu suun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Itsellä taas tulee liiankin tarkasti seurattua näitä kangasuutuuksia =)

   Poista