sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Rakkauspaita ja ite emäntä


Viikonloppuna kiertelin hieman kirpputoreja ja käsiini osui pussillinen nappeja. Sitten olikin jo kiire kotiin, sillä visio oli selvä. Majapuun ihanaiset jerseyt oli jo leikattu valmiiksi, mutta nyt niihin oli saatava valenappilistat.

Fall in Love jerseyssä on ihanat värit. Näitä värejä käytän yleensä tytöllä, mutta nyt huolimatta tuosta vaaleanpunaisesta, oli siitä itselle saatava paita.Maatuskakuosi sai minut niin onnelliseksi. Tälläistä olen itselle salaa toivonut ja väritys oli juuri oikea. Ja tähän paitaan täydelliset kukkanapit. Hieman harmillisesti maatuskan naama jäi nyt listan alle, koska en ollut ajatellut tehdä nappilistaa leikkuuvaiheessa. Mutta tuskin se menoa haittaa.
16 kommenttia:

 1. Kerrassaan ihanat paidat :) Kumpikaan kangas ei huudellut minua ostamaan,mutta valmiina vaatteena on tosi kiva. Täytyypä harkita ostoksia uudestaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia =) Monet kankaat ei puhuttele ollenkaan, kunnes näkee ne valmiina vaatteena. Se onkin parasta käsityöblogeissa.

   Poista
 2. Ai että, kun tuo Fall in love näyttää hyvältä.
  Tosi kivat kyllä molemmat paidat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia =) On kyllä ihana kangas. Ja lämpenen tälle kuosille aina vaan enemmän.

   Poista
 3. Ihanat paidat! Tuo maatuska mulla vielä mielessä kummittelee kun sitä ei ole tullut hankittua (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Maatuska on niin ihana. Minä sekoan heti, jos jossain on maatuskoita tai bambeja.

   Poista
 4. Ihania paitoja! Oletko millä kaavalla ne tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Kaava on Ottobren 5/2012 Patchwork, jolla teen lähes kaikki paidat

   Poista
 5. Kivat paidat! Olen itsekin katsellut "sillä silmällä" tuota Fall in love:ta, täytynee ehkäpä laittaa tilaukseen, kun näyttää noin ihanalta!

  VastaaPoista
 6. Niin ihanat paidat! Pirteitä, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Syksyyn kaipaakin hieman piristystä, kun pimeä aika alkaa.

   Poista
 7. Ihan täydellisesti kohdistettu tuo Fall in Loven kukka tuohon rinnukseen! Aivan kuin se olisi juuri noin tarkoitettukin :) -Minna T.-

  VastaaPoista
 8. Mie kyllä olen sulle hieman kateellinen, että olet löytänyt näin täydellisesti istuvan paitakaavan itsekesi. Upeat paidat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä kauheesti tästä kaavasta, kun olen tälläinen "kalsaripaitojen" käyttäjä. Kaikki kivat erikoisuudet jää vaan käyttämättä.

   Poista