sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Vaatekaappi uusiksi vol1


Remonttien ja muiden kesätouhujen keskellä ompelut ovat olleet vähissä. Mutta parina päivänä surautin itselleni lisää vaatteita. Nyt tuntuu olevan kauhea buumi tehdä itselle, kuten viime postauksista huomaa. Mutta ihan tervettä vaihtelua tämä. Parille lapselle on kuitenkin mahdoton tehdä loputtomasti vaatteita. Seuraavaksi voisin innostua kuulemma ompelemaan miehelle.

Majapuun ihastuttava Kaakeli-jersey.

Vaatekaapista tyhjensin ison kasan kaupasta ostettuja yläosia kirpparille ja tongin kangasjemmoista isoimmat palat esiin. Lisäksi "jouduin" tilaamaan muutaman uudenkin kankaan, sillä ostin itselleni oudon värisen setin ja siihen ei löytynyt sopivia yläosia. Mutta niistä lisää myöhemmin ;)

Ihanan pehmeä maastojersey FB:n Kangashamstereista.
Ja ihan peruspaitoja ja toppeja ompelin. Olen huomannut vuosien saatossa, että kaikki erikoisemmat vaatteet jää käyttämättä ja päälle tulee aina puettua näitä perusperttejä. Yhdet caprit sentään väsäsin. Mallia täytyy vielä hioa, mutta kivat ovat nämäkin.

Tähti-jersey Triteks ja joustocollege Kestovaippakaupasta.
Nyt on sitten kangaskaapissa kaikenkirjavaa vaatetta. Totaalisen outoa, sillä vuosia siellä on majaillut vain 80 prosenttisesti mustia vaatteita. Mutta ei sitä jaksa ommella vain mustia vaatteita. Suuri hauskuus ompelussa on juurikin vaihtuvat kuosit. Eiköhän näitä tule käytettya. Pakkohan se on, kun vanhat on myyty eteenpäin =)

Lillesoffin raitoja Lasten Taikamaasta.

Salmiakkiruudut Ilofantista.

7 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän hienoja paitoja ja pitäisi itsekin ommella enemmän itselle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Ja sitten vaan ompelukone surraamaan =)

   Poista
 2. Tosi kivoja! Mulla on sama juttu, ompelen tällä hetkellä itselleni. Jotenkin ne inspaa ja piristää pitkän lastenvaatteiden ompelukauden jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu. On kyllä kivaa vaihtelua. Eikä tarvitse syyllistyä, kun lasten vaatekaappi pursuaa yli ;)

   Poista
 3. Onpas tosi kivoja ompeluksia :) On kivaa vaihtelua ommella itselle ja saa juuri sellaista vaatetta kuin itse haluaa käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) On kyllä ihanaa, kun saa tarpeeksi pitkät hihat ja helman.

   Poista
 4. Kivoja paitoja olet värkkäillyt, varsinkin kaakeli trikoosta tehty on ihana.. Pitäisköhän itsekin tilata tuollaista kangasta!

  VastaaPoista