perjantai 19. heinäkuuta 2013

Berliinin kangaskaupoissa


Vietimme miehen kanssa muutaman päivän Berliinissä ja tietysti paikallinen kangastarjonta oli käytävä läpi. Kyllä mulla on mukava mies, kun suunnitteli reitit huomioiden kangaskaupat ja totesi vielä lopuksi, että olisit nyt ostanut enemmän, kun täällä kerran ollaan.

Puuvillakankaat
Puuvilla/pellavasekoite-kankaat n 23e/m joista osa -20% alennuksessa.
Yritin pitää kuitenkin edes hiukkasen järkeä ostoksissa. Hintataso ei kuitenkaan ollut kovin paljon suomea alhaisempi ja tietysti tarjolla oli paljon samoja kankaita, kuin suomessa. Lisäksi ompelutarvikkeet kannattaa kyllä ostaa Tallinnan Karnaluksista. Niissä hintataso oli mielestäni aika sama. Mutta ihaniin silitys-strasseihin yms hieman hurahdin ;)

Jersey-trikoita, hinta 12-18e/metri.

Ostoksia kertyi seuraavista kaupoista :

Idee, ihana iso kauppa täynnä kaikkea mahdollista käsitöihin ja askarteluun liittyen. Kankaita laidasta laitaan ja paljon ompelutarvikkeita. 

Frau Tulpe, pieni suloinen kangaskauppa, jossa myös ompelutarvikkeita ja esim, Onion-kaavoja. Tosi ihastuttava liike. (Tämän liikkeen lähes vieressä oli pieni ompelimo, josta ostin kangasmerkin).

Siebenblau, kangaskauppa, josta ostiin kokeeksi yhden kaavan.
Merkit 1,50-4e/kpl


Nauhoja pienet pätkät ja ihania pitkikuminauhoja. Näissä hinta muistaakseni 1-2e/m.


Suosittelen kyllä Berliiniä lämpimästi matkakohteena. Ihmiset olivat ystävällisiä ja puhuivat englantia. Paljon oli kaikenlaista nähtävää isossa kaupungissa ja aikaa olisi saanut olla enemmän. Mutta omista porkkanapäistä ei kuitenkaan raaski olla kohtuuttoman kauan erossa, vaikka tietääkin että ovat maalla mummolassa hyvässä hoidossa ja nauttivat siellä olosta maailman eniten.

1 kommentti: