tiistai 28. toukokuuta 2013

Synttäreitä ja pihahommia


Blogi hiljentyy aina kesän kynnyksellä. Pitkän talven jälkeen alkaa meidän juhlakausi ja  pihahommat kutsuvat. Viikonloppuna juhlimme 4-vuotiasta isoa tyttöä. Lahjaksi kotiutui jemmakätkössä pitkään majaillut Ariel-nukke, jolle ompelin mekon Mekkotehtaan kaavalla. Synttärisankarilla oli myös pitkä ja tarkka lista tarjoiltaville herkuille. Suklaakakku ja tikkarit olivat tärkeimmät. Tämähän tarkoitti tietysti sukeltamista netin syövereihin tutkimaan reseptejä ja lapsi sai toiveensa toteutettua, kun äiti väänsi silmät ristissä vaahtokarkki- ja Dominopopstikkareita.Vuosi sitten muutimme omakotitaloon ja katselimme kesän millainen piha tässä onkaan. Nyt on aika muokata siitä omanlainen. Minä innostun nopsasti ja alan lapioida pihaa hirveellä tahdissa, kun mies yrittää rauhoitella ja vaatii selkeitä suunnitelmia kaivuuhommiin. Mutta kaikkea mahdotonta saan tietysti aikaan miehen työpäivän aikana. Ja illalla miestä odottaa loputun lista töitä, joihin en itse pysty. Eilen lähetin poloisen heti töiden jälkeen kauppaan hakemaan 27 säkkiä multaa. Me ollaan miehen kanssa kyllä selkeästi Järki&Tunteet kaikessa =)

Pihahomissa kyllä huomaa, kuinka vaatteita kuluu triplasti enemmän, kuin talvella. Varsinkin kun pienet apulaiset möyrivät mullassa. Siksi pikasurautuksena muutamat caprit lapsille.


Ihastuttavaa kesää kaikille. Postauksia kyllä tulee kesän aikana, mutta hiljaisempaan tahtiin. Nauttikaa siis tekin auringosta ja kärpästen surinasta =)

4 kommenttia: