keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Settejä

Tässä muutama kesäsetti, jotka juuri valmistuivat veljentytölle. Ostaessani mekkokankaat muistelin, että oman tyllerön onpeluksista jäi pinkkiä collegea, josta ajattelin tekaista mekkoihin sopivat caprit. No kotona selvisi, että kangasta ei ihan riittänytkään. Pikainen inventointi kangashamsterin kaapilla osoitti, että kaapista uupui pinkit, punaiset ja ruskeat kankaat. Tai jos jotain olikin, niin ei todellakaan tarpeeksi leggareihin. No laajensin katsontakantaa ja ihan jees kankaat löytyivät. Noshin raidat mätsäävät hyvin kiraffin sävyyn ja harmaa pilkku sopii leppäkertun pilkkuihin.
Lisäksi päivänä eräänä sain ihme ajatuksen Metsolan pallojoustiksesta. Sehän sopi täydellisesti sävyltää aiemmin valmistuneeseen keltaiseen paitaan. No homma lähti etenemään lumivyöryn lailla ja peppuun applikoitui kukkaset, koska keltaisessa paidassa on kukkanapit. Jos tämä ei ole retrosetti, niin ei sitten mikään =)


9 kommenttia:

 1. Todella ihania settejä! Kesäisiä <3

  VastaaPoista
 2. No niin, olet todistanut taas kerran, että kangashamstrauksella on puolensa. Mikäli emme ostelisi kankaita varastoon jäisi moni mieletön setti ompelematta. Ihania settejä ja kyllä tuo alin retrosetti on oikea namu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sillä hamstrauksella puolensa. Ainakin joskus =)

   Poista
 3. ihania kaikki, mutta nuo kukat pöksyissä <3

  VastaaPoista