torstai 2. toukokuuta 2013

Ei niin edulliset sukkahousut


Jonkin aikaa sitten kaupoilla käydessäni, silmiini osui alelaarissa ihanat karkkiraita sukkahousut. Tottahan ne piti kotiuttaa edullisesti, olihan niissä kaikki meidän lempparivärit. No kotona tarkempi vaatekaapin tarkastelu osoitti, että sukkahousut eivät kertakaikkiaan sopineet mihinkään tytön vaatteista. Sukkahousut näköttivät kaapissa kuukauden ja ilkkuivat ihan selvästi muistuttaen hutiostoksesta. No mitäpä ompeleva äiti tällöin tekee. Selaa tietysti nettikauppojen tarjonnan ja etsii näihin superedullisiin sukkahousuihin sopivaa kangasta. Ja pakkohan se oli tilata kaksi vaihtoehtoa. Nettikauppojen kuvat eivät aina täsmälleen vastaa todellisuutta;)


Kankaiksi valikoitui Selialta Sweet days trikoo, jota olin karsastellut pitkään. Mutta sehän onkin luonnossa oikein hauska kangas. Toiseksi vaihtoehdoksi valikoitui Pieni Hattutehdas kaupasta Houses-trikoo. Joka sekin on ihastuttava.


Molempiin tunikamekkoihin laitoin vielä kerran valenappilistat. Varastossa olevista ompelulaatikoista löytyi nääs muutama hauska nappi, jotka ovat valmisvatteista (Phister&Philina) talteen napattuja. Ne mekot ovat jo aikaa sitten lähteneet uusiin kotiin ja napit ovat unohtuneet meille. Nyt niille löytyi selkeä käyttötarkoitus.
Nyt on siis tytön kaapissa väriä ja kuosia niin, että oksat pois ja voin todeta, että
tulipahan hintaa näille sukkahousuille =)
12 kommenttia:

 1. Mä kans säilön kaiki napit vaatteista ja muka aina ajattelen että laitan ne uudelle omistajalle mukaan jos en joudu niitä itse vaihtamaan, mutta todellisuudessa vain ulkovaatteiden mukana lähtee vaihtonepparit, jalkalenksut yms.

  Ihania mekkosia ole ommellut! varsinkin tuo ensimmäinen on tosi ihana :)

  VastaaPoista
 2. Ihania ovat molemmat mekot ja kummatkin kankaat oikeita herkkuja.

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanan värikästä, mainiot setit.

  VastaaPoista
 4. Näinhän se elämä menee... =) T: Irmeli

  VastaaPoista
 5. Ihanat tunikat! Ja mä tykkään noista sukkahousuista ihan mielettömästi. Mulla/meillä noi menis ´kaiken kanssa`kun niissä on kaikkia värejä. ;)

  VastaaPoista
 6. Heh, joskus käy näin. :D Mutta ei lainkaan hassumpi vahinko, sillä ihania mekkoja sai tyttö noiden sukkisten ansiosta! ;)

  VastaaPoista
 7. Ihania tunikoita ja erityisen kiva toi Houses-kuosi. Itsekin oon jemmannu P&P:n varanappeja, juurikin tuollaisia, pitääkin keksiä niille käyttöä :)

  VastaaPoista
 8. No, mutta hei! Lopputulos on kuitenkin sen arvoinen :D

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia kaikille :) Ei tosiaan enään haittaa harhaostos. Nuo uudet tunikat on nyt lempareita :)

  VastaaPoista
 10. Kuulostaapa tutulta ;)
  Ihanan värikkäitä settejä!

  VastaaPoista
 11. Kylläpäs olikin ihanat setit ja nuo napit ovat ihan piste iin päällä!

  VastaaPoista