keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kesäkauden avaus


Pääsiäispyhät antoivat oivan mahdollisuuden avata kesävaatekausi ompelusaralla. Molemmille lapsille oli piirrettävä uudet teeppari kaavat vanhojen jäätyä pieneksi. Molemmille piirsin Ottobren 3/2011 Monster Car mallin. Pojalle oikein mainio hoikka malli. Tyttölle piirsin hieman reilumman koon. 

Pojalle piirsin lisäksi  samasta lehdestä Young Designers mallin ja tytölle suositun Hoops mallin 3/2012 lehdestä. Näissä kahdessa viimeisessä mallissa lisäsin reilummin pituutta helmaan.


15 kommenttia:

 1. Ihania! Erityisesti muhun upposi pyörät ja bambi:) Mistä oot hankkinut tuon pyöräkankaan? Uppoisi meidän perheen kummallekin pyörämiehelle paremmin kuin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) No Triteksiltähän polkupyöräkangas on löydetty alkutalvesta. Upposi minuun ihan täysillä. Vähän sitä minulle vielä jäi ;)

   Poista
 2. Kivoja paitoja! Tosi suloinen ja pirteä tuo bambi-paita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mulla on pakkomielle tunkea bambeja kaikkialle =)

   Poista
 3. Hienoja paitoja ja suloinen bambi :)

  VastaaPoista
 4. Onpas kivoja paitoja! Kyllä se kesä saa nyt tulla.

  VastaaPoista
 5. Noh jopas olet saanut lyhythihaisia ommelluksi. Pitäisi varmaan minunkin aloittaa. Ihania ovat kaikki, mutta kyllä tuo bambipaita on herkkujen herkku.

  VastaaPoista
 6. ooh tuota fillarikuosia! hienoja teeppareita muutenkin kaikki!

  VastaaPoista
 7. Kun aurinko paistaa ikkunasta sisään ja noita hienoja piatakuvia katselee niin tuntuu jo ihan kesän tuoksu nenässä :) Kohta se jo on, kesä :D Ainakin jos pari kuukautta vielä jaksaa odotella ;)

  VastaaPoista
 8. Oiiih ,miten hienoja paitoja! Kesää odotellessa :)

  VastaaPoista
 9. Ihania paitoja! Minulla olisi sinulle pieni haaste blogissani. :)

  VastaaPoista
 10. Aivan upeita ompeluksia ilmestynyt tänne sitten viime visiittini!! :o)
  Saanko udella hieman tuosta edellisestä tytön hameesta: minkä verran olet tuota tylliä laittanut hameeseen? Onko sitä vain sen verran että helman alta pilkottaa vai pitemmältä matkalta? On todella sievä hame ja varmasti mieluinen :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Tyllin ompelin alimman kaitaleen kanssa samaan saumaan ja leikkaisin sen muutaman sentin pidemmäksi jotta näkyy hiukan. Kun tylli on ommeltu hieman korkeampana, antaa se jonkin verran myös pöyhkettä helmaan.

   Poista