keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Herkkupossugeeni


Meidän molemmat lapset ovat ERITTÄIN isänsä näköisiä. Minulta on kysytty lukemattomia kertoja: "Onko lasten isä punapää?" Itse olen todella tummasilmäinen ja tummatukkainen ja näkeehän sen jo kilometrin päähän, että tämä äiti ei kuulu joukkoon. Pah! Minä kuitenkin muistan aina kertoa kaikille, että minun mummoni oli aito punapää, eli molemmilta puolilta on lapset punageeninsä saaneet.

No mitä ne lapset sitten ovat äidiltään perineet? Leikkisästi olen miehelle sanonut, että ilmeisesti herkkupossugeenin. Jos tämä äiti saisi valita ruokalistalleen lempisyötävät, löytyisi sieltä hampurilainen, pitsa, leivokset ja suklaa. Ja nyt kaikki kaverit ja sukulaiset nyökyttelee siellä ruudun takana, että juuri näin se on. Menee Mari mihin tahansa ravintolaan, tilaukseen lähtee aina hampurilainen. Arvatkaa vaan, kuinka monta kertaa tarjoilija on asettanut sen tyylikkään kala-annoksen minun eteen ja hampurilaisen miehelle ;)

Ja miten tämä herkkupossugeeni sitten ilmenee lapsissa. Se onkin hassua, kun tuo geeni on täysin jakaantunut. Tyttö söisi sallittaessa kaikki maailman kakut ja herkut kunnes masu halkeaisi. Poika taas ei välitä oikeastaan yhtään leivoksista ja makeasta, mutta jos lempiruokaa kysytään, on se  ranskalaiset ja hampurilainen.

Tässä siis herkkupossun herkkupossulapsille omat nimikkopaidat.
11 kommenttia:

 1. Kyllä ne molemmat pienokaiset oli perineet ainakin pienempänä siun silmäs! Että kyllä te sammaa sakkia ootta!

  VastaaPoista
 2. Ihanat paidat hauskan kirjoituksen alla! Terv. toinenkin herkkupossu :)

  VastaaPoista
 3. Eih, kuinka ihanat paidat! Ja hauska juttu :-)

  VastaaPoista
 4. Kivat paidat ja hauska kirjoitus, minä ihailen niitä Sun lasten punapäitä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaiset hiukset on ihania. Olispa itselläkin =)

   Poista
 5. Loistava tuo tarina! Sai katsomaan paitoja ihan eri tavalla. :) Ihania kankaita! Mistäs tuo muffarikangas on? Ja onko tuossa muffaripaidassa joku ihana pitsi kauluksessa ja hihansuissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;) Muffinssikangas on Bellapuulta, muistaakseni myös kestovaippakaupasta löytyy. Pääntiehen ja hihansuihin kokeilin ensimmäistä kertaa joustopitsinauhaa. Vai mitä lienee oikealta nimeltään? Kuminauhapitsi, alushousupitsi? Tykkään Min-Pin vaatteista ja niissä on huolitellu tuolla tyylillä ja sillä saa kyllä tosi kivan näköistä jälkeä aikaan.

   Poista
 6. Ihanaa, että muillakin herkkugeenejä :D. Ja aika herkut nämä paidat!!!

  VastaaPoista